Resultaten laden ...

John F. Kennedylaan 241

508 - 940 m2 bedrijfsruimte te huur in Panningen

Kenmerken

Huurprijs € 92.000 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Zelen-Hub
Bedrijventerrein Bedrijvenpark J.F. Kennedylaan

Modern bedrijfspand met ruime bedrijfshal en hoogwaardig afgewerkte kantoren met industriële look. Het object beschikt over een energielabel A+.

Object:
Het bedrijfspand is in 2007 gerealiseerd. De gevels van de kantoren zijn opgebouwd uit donker rood metselwerk, stalen gevelbeplating en stalen kozijnen in antraciet kleur. De entree is van beton. De bedrijfshal bestaat uit een stalen constructie en een vloeistofdichte monolieten betonvloer met gevels opgebouwd uit sandwichpanelen en de borstwering is van prefab betonplinten. Er zijn 2 elektrische overhead poorten en 3 aluminium lichtstraten. Het dak is opgebouwd uit een staalconstructie met stalen dakplaten en afgewerkt met een bitumineuze dakbedekking.

Locatie:
De bedrijfsruimte is gesitueerd op de bedrijvenpark Kennedylaan aan de westelijke rand van de kern van Panningen. Op het bedrijvenpark zijn diverse kleinschalige hoogwaardige bedrijven in de ambachtelijke, klein-industriële, handels- en/of kantoorsfeer gevestigd. Daarbij is er ook diverse consumentgeoriënteerde bedrijvigheid , waaronder de Gamma, kringloopwinkel Allerhande en diverse autobedrijven, sportscholen en een indoor speeltuin. 

Bereikbaarheid:
Via de autoweg N275 zijn de op- en afritten van de autosnelweg A67 binnen 10 minuten te bereiken. Er zijn op eigen terrein meer dan genoeg parkeerplaatsen (om en nabij 18)  aanwezig. Daarnaast zijn er diverse bushaltes op loopafstand waardoor het object met openbaar vervoer ook goed te bereiken is. 

Indeling object (in m² vvo):

Totaal object: ca.  1448 m²

Kantoren begane grond: ca. 270  m²
Kantoren eerste verdieping: ca. 238 m²
Bedrijfshal: ca. 940 m²

Opleveringsniveau:

Kantoor:
Entree/hal v.v. betonnen vloer en receptie. Via de entree/hal is het zijn twee kantoren en de showroom te bereiken. Deze zijn v.v. betonnen vloeren en systeemplafond met TL-armaturen. Via de hal komt men ook in de pantry v.v. keramische kookplaat, koelkast en close-in boiler. De toiletruimtes op de begane grond en eerste verdieping zijn v.v. hangcloset, fontein en tot het plafond betegeld. De kantine is v.v. een geluidsisolerende plaat met inbouwspots. De poetskast heeft een witgoedaansluiting en een extra boiler. Het kantoor wordt verwarmd middels een c.v.-installatie en radiatoren. De showroom heeft een aansluiting voor een beamer.

Bedrijfshal:
De bedrijfshal is v.v. een eigen met meterkast (3 x 80 Ampère) is v.v. van een monolieten vloeistofdichte betonvloer, TL-verlichting  en  twee elektrische overheaddeuren. De bedrijfshal wordt verwarmd middels twee gasheaters.

Het object is voorts voorzien van een inbraakalarminstallatie, airconditioning, mechanische ventilatie en zonweringen.

Bijzonderheden:
Het e.e.a. is ter overname bespreekbaar, waaronder stellages in de bedrijfshal, receptie en stofferingen en meubilair.

Bestemming:
Het vigerend bestemmingsplan is : 'Bedrijventerreinen' en op object ligt de enkelbestemming 'bedrijventerrein -1' met functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3'.

Huurcondities: 
Huurprijs: €92.000,- op jaarbasis te vermeerderen met het geldende btw-tarief;
Huurtermijn: 5 jaar;
Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur;
Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen;
Bankgarantie: conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur.
Indexering : Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) 
reeks "alle huishoudens", gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 
Huurcontract : Standaardmodel Roz-contract model met bijbehorende algemene bepalingen. 

Aanvaarding:
In overleg.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan