Resultaten laden ...

Jupiterweg 19

17 m2 bedrijfsruimte te huur in Leeuwarden

Kenmerken

Huurprijs € 115 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Hemrik
Bedrijventerrein Hemrik

Bedrijfs- of garageboxen van Boxcomplex in Leeuwarden
Opslag- of werkruimte huren in Leeuwarden kan binnenkort met de nieuw te bouwen bedrijfs- / garageboxen van Boxcomplex. Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland en heeft ruim 90.000 inwoners. Met de naast gelegen dorpen komt dit aantal zelfs op ruim 150.000. Ruim 10% van deze inwoners is ZZP-er, een top locatie voor een dit complex!

Boxcomplex Leeuwarden wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein De Hemrik op zichtlocatie van de drukke Anne Vondelingenweg. De bereikbaarheid is uitstekend de locatie is op steenworp afstand van de N355 en het centrum van Leeuwarden.

Het complex bestaat uit 116 kleinschalige bedrijfsunits in de vorm van garageboxen die volledig aansluiten bij de enorme vraag van de kleine ondernemer naar betaalbare opslag c.q. werkruimte.

Het complex is voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een toegangspoort, toiletten, camerasysteem en brievenbussen. Omdat alle boxen een eigen adres met huisnummer hebben is het mogelijk de boxen te gebruiken als vestigingsadres van uw bedrijf. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie t/m 4.2

Boxtypes en prijzen

Parkeerplaats
€ 4.000,- excl. BTW.

BOXCOMPLEX TYPE 3D*

2x 3 m. x 7 m. x 3 m.

Koop: € 59.900,-

Huur: N.V.T.

BOXCOMPLEX TYPE 2BH3

3,5 x 6 x 3 + 3 x 7 x 3

Koop: € 59.900,-

Huur: NVT

BOXCOMPLEX TYPE 2H

3 m. x 6 m. x 3 m.

Koop: € 26.900

Huur: N.V.T.

BOXCOMPLEX TYPE 1-5,5 VERD

3 m. x 5,5 m. x 2,5 m.

Koop: € UITVERKOCHT

Huur: € 115,- p.m

BOXCOMPLEX TYPE 1-4,5B

3 m. x 4,5 m. x 2,5 m.

Koop: € 18.500,-

Huur: NVT

garagebox type 1-45
BOXCOMPLEX TYPE 1-4,5 VERD

3,5 x 4,5 x 2,5

Koop: € UITVERKOCHT

Huur: € 95

BOXCOMPLEX TYPE 1-5

3 m. x 5 m. x 2,5 m.

Koop: UITVERKOCHT

Huur: € 115,- p.m

BOXCOMPLEX TYPE 2

3 m. x 6 m. x 2,5 m.

Koop: € 23.900

Huur: € 145,- p.m

BOXCOMPLEX TYPE 3

3 m. x 7 m. x 3 m.

Koop: €30.900

Huur: € 185,- p.m

BOXCOMPLEX TYPE 2HD

ca. 6m x 6m. x 3m

Koop: UITVERKOCHT

Huur: € 325

Alle Prijzen zijn Excl. 21% BTW. Huurtermijn Vanaf 1 jaar. De bovenstaande maten zijn buitenmaten.
VvE en Servicekosten, Prijzen en Extra Opties zie PRIJSOVERZICHT
Voor een overzicht van de kosten voor Vereniging van Eigenaren, servicekosten en extra opties kunt u in het PRIJSOVERZICHT kijken.

Onze garageboxen in Leeuwarden zijn veelgevraagd!
Neem daarom snel contact met ons op om deze grote kans niet te missen.
Bel ons op 085 – 773 1802 of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Hoogwaardige opslagruimte
Een garagebox van Boxcomplex Leeuwarden is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een overheaddeur, verlichting en stopcontacten zodat de box ook zonder problemen als bedrijfsruimte gebruikt kan worden. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole en 24/7 camerabewaking. Er zijn zelfs sanitaire voorzieningen met waterpunten. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Hiermee kunt u hier uw bedrijf als postadres vestigen. De opslagruimtes van Boxcomplex in Leeuwarden zijn gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken.

Afmetingen
Het terrein van Boxcomplex in Leeuwarden bestaat uit 116 garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. De boxen zijn verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Er is keuze uit verschillende groottes, van 13,5 m² tot 42 m². De hoogte van de boxen is 2,5 m of 3 m; de breedte van de boxen is 3 meter, een enkeling is 3,5 meter breed.

Huur
De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra voor de gemeenschappelijke zaken. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 10,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

Koop
De boxen maken onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE), waarin zaken als onderhoud, schoonmaak en verzekeringen al voor u zijn geregeld.
Heeft u interesse om een box te kopen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Belegging
U kunt een garagebox ook beschouwen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te laten verhuren. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige tarieven van deze investering.