Resultaten laden ...

Kelvinstraat 28 19

57 m2 bedrijfsruimte te koop in Harlingen

Kenmerken

Prijs € 59.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen Midlum
Bedrijventerrein Oostpoort

Moderne bedrijfsunit beschikbaar op bedrijvenpark "Oostpoort” aan de Kelvinstraat in Harlingen beschikbaar voor verkoop. Mede door de uitstekende ligging en indeling is de bedrijfsunit uitstekend voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en opslag.

De locatie van de unit zorgt voor optimale bereikbaarheid. Het ligt vlakbij de belangrijke verkeersader N31, die Harlingen direct verbindt met Leeuwarden en de rest van Nederland. Daarnaast is de afrit van de A7 slechts enkele minuten rijden, wat zorgt voor een snelle verbinding met zowel de noordelijke als zuidelijke regio's.

Metrage

Begane grond: Bedrijfsruimte: circa. 39 m2 BVO

Entresolvloer: circa. 18 m2 BVO

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het pand een “Bedrijventerrein” bestemming Binnen deze bestemming zijn bedrijven tot en met categorie 4.2 toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

- Betonvloer
- Overheaddeur met loopdeur
- Stellingen
- Verlichting
- Krachtstroom
- Wateraansluiting
- Vrije hoogte: circa. 4.50 m

Koopcondities

Vraagprijs: € 59.000,- K.K.

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aanvaarding: In overleg.

VvE-bijdrage: In overleg.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan