Resultaten laden ...

Kerkstraat 27

2.700 m2 bedrijfsruimte te huur in Nieuwkuijk

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Industrieterrein Nieuwkuijk
Bedrijventerrein BT NIEUWKUIJK

Locatie
De bedrijfsruimte is gelegen op Bedrijventerrein Nieuwkuijk, direct aan de A59. Bedrijventerrein Nieuwkuijk is uitstekend bereikbaar, de op- en afritten van de A59 zijn op circa 2 minuten afstand gesitueerd. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed, op circa 650 meter is een bushalte gelegen.

Object
De voor verhuur beschikbare ruimte betreft in totaal circa 2.700 m² bedrijfsruimte met een volledig vrije overspanning en circa 10 meter vrije hoogte. De bedrijfsruimte is toegankelijk middels twee elektrisch bedienbare overheaddeuren en voorzien van diverse lichtstraten ten behoeve van natuurlijke daglichttoetreding.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte wordt in de huidige functionele staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- betonvloer;
- 10m vrije hoogte;
- volledig vrije overspanning;
- TL-opbouw armaturen;
- twee elektrisch bedienbare overheaddeuren;
- lichtstraten;
- alarmsysteem.

Parkeren
Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gesitueerd.

Diverse
Onderhavig object is naar opgave van de gemeente Heusden gelegen binnen het thans vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein Nieuwkuijk en heeft hierin de bestemming Bedrijf. De voor bedrijf aangewezen gronden zijn bestemd voor ondernemingen in de categorieën 1 tot en met 3.2 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten, alsmede onderschikte detailhandel en internetwinkels. Een kopie van het bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.

GRAAG MAKEN WIJ MET U EEN AFSPRAAK OM DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW ORGANISATIE EN DE HUUR- EN OVERIGE CONDITIES TE BESPREKEN!!!!