Resultaten laden ...

Klarinetweg 16K

135 m2 bedrijfsruimte te koop in Middelburg

Kenmerken

Prijs € 169.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Mortiere
Bedrijventerrein MORTIERE I
Bouwjaar 2006
Energielabel A
Aantal bouwlagen 2

Te Koop
Wegens verhuizing van de zittende huurder bieden wij een multifunctionele bedrijfs-/kantoorunit gelegen op een uitstekend bereikbare locatie op het moderne bedrijventerrein Mortiere te koop aan. De bedrijfs-/kantoorunit is o.a. perfect geschikt als showroom, werkplaats, opslag, productie-/handelsactiviteiten alsmede magazijnruimte met kantoor.

Bereikbaarheid
De locatie is vrijwel direct gelegen aan de Schroeweg, de doorgaande weg en entree richting Middelburg. Op minder dan 500 meter van de afslag van de rijksweg A-58 is deze locatie uitstekend bereikbaar! Tevens liggen Vlissingen en Goes binnen handbereik en is de verbinding naar de Westerscheldetunnel richting Terneuzen eenvoudig te bereiken. De bereikbaarheid middels openbaar vervoer is redelijk, met een busverbinding op loopafstand.

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan ‘Mortiere’. Hierin heeft het object de bestemming Bedrijventerrein met de functieaanduiding ‘Bedrijf tot en met de categorie 3.1’. Voor de mogelijkheden omtrent het gebruik wordt verwezen naar het bepaalde in artikel 4 van de bestemmingsplanvoorschriften. Deze gegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

Het bestemmingsplan is vastgesteld door de Raad van de gemeente Middelburg in haar openbare vergadering van 25 juni 2013, echter op 7 juli 2014 herzien en opnieuw vastgesteld naar aanleiding van een gerechtelijke uitspraak van de Raad van State.
Kadastrale gegevens
Gemeente: Middelburg
Sectie: P
Nummer: 2393
Grootte: 70 centiare (70 m²).

Alsmede een/tiende onverdeeld aandeel in het mandelige perceel kadastraal bekend gemeente Middelburg, sectie P, nummer 2394. Dit betreft o.a. het parkeerterrein.

Grondstatus
Eigen grond.

Bouwjaar
2006.

Afmetingen
Circa 135 m² in 2 lagen waarvan 67,5 m² is gelegen op de begane grond.

Nadrukkelijk wordt gemeld dat voornoemde m2 een indicatie is. Het opstal is niet ingemeten conform NEN2580 en verkopend makelaar aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Meer-/minder m2 worden niet verrekend.

Parkeren/buitenterrein
Parkeren is mogelijk op het omliggende mandelig terrein op de 3 aangewezen parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen zijn voorzien van een parkeerbordje met huisnummer. Aan beide opritten bevinden zich reclamezuilen waarop elke eigenaar zijn eigen bedrijfsnaam kan laten aanbrengen.

Voorzieningen
- Entree met houten loopdeur en zijlicht;
- Houten kozijnen met isolerende beglazing;
- Volledig ingerichte meterkast;
- Brandblusser en brandslanghaspel;
- Ruim toilet met fonteintje;
- Opslagruimte met wasmachineaansluiting en afvoer;
- Gedeeltelijk vloerbedekking t.p.v. de begane grond;
- Handmatig bedienbare overheaddeur (3.40 m breed x
2.66 m hoog);
- Diverse wandcontactdozen;
- Betonvloeren op begane grond en verdieping;
- Maximale vloerbelasting begane grond vloer 500 kg/m² en verdieping 250 kg/m²;
- Hardhouten trap naar verdieping;
- Pantry met close-in-boiler;
- Cv middels radiatoren;
- Vloerbedekking en deels linoleum t.p.v. de verdieping;
- Wandkabelgoten met diverse wandcontactdozen t.p.v. verdieping
- Opbouwarmaturen;
- Rookmelder.

Energielabel
Label A, geldig tot 14 oktober 2029.

Koopsom
€ 169.000,- k.k.

Bankgarantie
Een garantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom, binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst te storten op een kwaliteitsrekening van de begeleidend notaris.

Oplevering
In nader overleg overeen te komen.

Bijzonderheden
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Het pand maakt deel uit van de VVE Midi Center te Middelburg. De VVE-bijdrage bedraagt circa € 90,- exclusief BTW per maand.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van “Klarinetweg 16K” te Middelburg. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Synchro Bedrijfshuisvesting BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Dit object is verkocht, brochure is niet meer beschikbaar.

Vraag brochure aan