Resultaten laden ...

Kokerbijl 11

40 - 68 m2 bedrijfsruimte te huur in Haps

Kenmerken

Huurprijs € 1.300 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen Haps
Bedrijventerrein REGIONAAL BEDRIJVENPARK LAARAKKER

TE HUUR VANAF 1 JANUARI 2024 OF EERDER IN OVERLEG: Kantoor-/bedrijfsunit Kokerbijl 11 Haps: 136 m2, bestaande uit 68 m2 bedrijfsruimte op begane grond en 68 m2 kantoorruimte op 1e verdieping. Elektrische overheaddeur en aparte zij-ingang. Kantoor op 1e verdieping voorzien van tegelvloer, voldoende wcd’s en 12 internetaansluitingen, pantry met boiler en inbouwkoelkast, airco voor verwarmen en koelen, systeemplafond met ledverlichting, rookmelder en noodverlichting. Door de grote raampartijen aan 2 zijden is dit een zeer prettige werkplek! Inclusief toilet met fonteintje op begane grond. Eigen bemetering voor stroom, glasvezelinternet en water. 2 eigen parkeerplaatsen voor de deur.

- Huurprijs €1.300,- per maand exclusief btw
- Servicekosten €105,- per maand exclusief btw

VERHUURD: Bedrijfsunit Kokerbijl 11a Haps: 40 m2 bedrijfsruimte op begane grond, hoogte 7mtr. Mogelijkheid tot het vergroten van het vloeroppervlak middels een entrosolvloer. Elektrische overheaddeur met lichtstraat en loopdeur. Voorzien van toilet en gootsteen met boiler. Eigen bemetering voor stroom, glasvezelinternet en water. Eigen parkeerplaats.

VERHUURD: Bedrijfsunit Kokerbijl 11b Haps: 40 m2 bedrijfsruimte op begane grond, hoogte 7mtr. Mogelijkheid tot het vergroten van het vloeroppervlak middels een entresolvloer. Elektrische overheaddeur met lichtstraat en loopdeur. Voorzien van toilet en gootsteen met boiler. Eigen bemetering voor stroom, glasvezelinternet en water. Eigen parkeerplaats.

VERHUURD: Bedrijfsunit Kokerbijl 11c Haps: 40 m2 bedrijfsruimte op begane grond, hoogte 7mtr. Mogelijkheid tot het vergroten van het vloeroppervlak middels een entresolvloer. Elektrische overheaddeur met lichtstraat en loopdeur. Voorzien van toilet en gootsteen met boiler. Eigen bemetering voor stroom, glasvezelinternet en water. Eigen parkeerplaats.

Ligging en bereikbaarheid
Onderdeel van bedrijfsverzamelgebouw Laarakker Business Center, centraal gelegen op nieuw en zeer goed beveiligd bedrijventerrein Laarakker te Haps/Cuijk, oa toegangspoort in avond en nacht met kentekenregistratie. Dichtbij A73 en A77. Beschikt over een centrale ligging in Zuid-Oost Nederland. Via bedrijventerrein Laarakker zijn bijvoorbeeld Nijmegen en Venray binnen 15 minuten bereikbaar via de dichtbij gelegen A73 en A77. Daarnaast beschikt Cuijk over een zeer goede verbinding via het openbaar vervoer.

Opslag, magazijn, werkplaats, stalling, ZZP'er, bouw, handel, kantoor, webshop, Laarakker, Haps / Cuijk, Nijmegen, Venlo, A73, A77

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks per 1 januari overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan