Resultaten laden ...

Koperslagersstraat 23

150 - 279 m2 bedrijfsruimte te huur in Sneek

Kenmerken

Huurprijs € 975 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Hemdijk
Bedrijventerrein De Hemmen-A7 (1+2)

Dit goed onderhouden en representatieve bedrijfspand is gelegen op een ruim perceel van circa 1.223 m², aan de rand van bedrijventerrein 'De Hemmen A7' in Sneek. Het bedrijfspand is opgesplitst in 3 van elkaar gescheiden éénheden met elk een eigen ingang, elektrische overheaddeur, toiletruimte, meterkast en krachtstroominstallatie (3x25A).

Het gehele pand omvat ca. 630 m² BVO, waarvan circa 510 m² kantoor/bedrijfsruimte op de begane grond en circa 120 m² opslag/kantoorruimte op de verdieping. Onderverdeeld in:

23 – ca 209m2 begane grond en 70m2 verdieping
23B – ca 150m2 begane grond +- 30m2 vide/vliering
23C – ca 150m2 begane grond +- 20m2 vide/vliering

In 2022 is het achtergelegen perceel (circa 75 m²) opgehoogd en voorzien van walbeschoeiing.

Kortom:
- Zicht locatie vanaf stadsrondweg (N7);
- Keuze uit een drietal verschillende bedrijfsunits die separaat van elkaar gescheiden zijn;
- Ruim voldoende parkeermogelijkheden aan voor-/zij- en achterkant van het bedrijfspand;
- Energielabel A

Indeling voorste bedrijfsruimte: 23
Entree via de loopdeur, werkruimte met een oppervlakte van totaal circa 163 m² BVO inclusief magazijn, elektrische overheaddeur en opgang naar de verdieping, kantoorruimte met een gecombineerde oppervlakte van circa 46 m². De verdieping is ingedeeld met een werkruimte en kantine/spreekkamer. 23 beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde.

Indeling aangebouwde bedrijfsunits: 23B en 23C
De achtergelegen bedrijfsunits zijn bereikbaar via de elektronische schuifpoort aan de zijkant. Beide ruimten zijn voorzien van een loopdeur en elektrische overheaddeur. Deze hebben een afmeting van circa 14,30 meter (L) bij 10,50 meter (B). Beide units zijn voorzien van een verhoging/vliering voor opslagruimte.
23B beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid aan de zijzijde van het pand. 23C beschikt over een zichtlocatie vanaf de N7 met ruimvoldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde.

Ligging/bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein de Hemmen 2 is gelegen nabij de A7 en heeft goede verbindingsmogelijkheden met Bolsward, Heerenveen, Groningen en de randstad. Aan de achterzijde grenst het pand aan de stadsrondweg (N7).

Voorzieningen
De 3 ruimten worden in de huidige staat verhuurd, met onder meer de navolgende voorzieningen:
- Verlichting;
- Overheaddeuren (4,5 H bij 4 B) en loopdeur (3x);
- Meterkast;
- Toiletvoorzieningen;
- Pantry;
- Krachtstroominstallatie.

Parkeergelegenheid
Er is voldoende parkeergelegenheid op het verharde buitenterrein. Zowel aan de voor-/zij- als achterkant van het bedrijfspand. De elektrisch bedienbare schuifpoort is in gezamenlijk gebruik.

Bestemming:
Volgens het geldende bestemmingsplan "Bedrijvenpark De Hemmen A7" (vastgesteld op 28 februari 2013), heeft deze locatie de enkelbestemming "Bedrijvendoeleinden". Hierdoor is deze ruimte geschikt voor een breed scala aan zakelijke activiteiten. Bij voorgenomen gebruik van de ruimte, dient de huurder het gebruik vooraf te toetsen bij de gemeente Súdwest Fryslân.

Aanvaardbaar:
Per direct

Huurprijs:
23 - €1.750,-
23B - € 975,-
23C - €1.075,-

Voorwaarden:
- Niet boren in de sandwichpanelen
- Huurperiode minimaal 3 jaar
- Huur wordt met BTW belast
- Waarborgsom/bankgarantie 2 maanden huur
- Service kosten €5,- (excl. BTW) per m2 per jaar (begane grondoppervlak) voor gevelreiniging, onderhoud schuifpoort, onkruidbestrijding, preventief en correctief onderhoud bestrating
- De huur dient per maand vooraf te worden betaald
- Jaarlijkse indexering van de huurprijs conform CPI
- Huurcontract op basis van laatste model ROZ

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan