Resultaten laden ...

Korenmaaier 3

140 m2 bedrijfsruimte te koop in Biddinghuizen

Kenmerken

Prijs € 185.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Oldebroekerweg
Bedrijventerrein OLDEBROEKERWEG
Bouwjaar 2009
Aantal bouwlagen 2
Typische oppervlakte bouwlaag 70 m²

COMPLEET VERBOUWDE BEDRIJFSRUIMTE MET EEN ONGEKEND HOOG AFWERKINGNIVEAU! Van boven tot aan beneden is de bedrijfsruimte aangepakt en alles is letterlijk nieuw!

Als je jezelf middels de digitale sleutel toegang verschaft tot het object realiseer je je direct dat dit geen doorsnee berdrijfsruimte betreft.

De unit beschikt over het nieuwste camera- en alarmsysteem. Professioneel aangelegd!

De begane grond is uiterst slim ingericht met een multifunctionele ruimte en een kantoorruimte. Er is 1 nieuw toilet met luxe sanitair en een moderne kitchenette. Er is een overheaddeur van 3,5 x 3,5m en de betonnen loer is belastbaar tot ca. 1.500 kg/m2.

Vanuit de hal bereik je door de imposante trap de sfeervolle verdieping met 2 afsluitbare kantoren, 2 nieuwe toiletten met luxe sanitair een complete keuken met maatwerk bar. Een zeer representatieve ruimte waar je je klanten in alle grandeurs kunt ontvangen.

Een verlaagd plafond, airco’s, ledverlichting, TV met soundbar en surround system je kunt het zo gek niet bedenken en het zit in deze fraaie bedrijfsruimte.

De unit is gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Oldebroekerweg te Biddinghuizen. Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 8 units met ieder 2 parkeerplaatsen.
Centraal gelegen in Nederland op ca. 16 autominuten vanaf A6, 20 autominuten vanaf de A28 en 24 autominuten vanaf A27.

Bouwjaar 2009
Oppervlakte totaal ca. 140m²
Goed geïsoleerd

Bieden vanaf € 185.000,- k.k.