Resultaten laden ...

Laurens Janszoon Costerstraat 17

700 m2 bedrijfsruimte te huur in Venlo

Kenmerken

Huurprijs € 4.200 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Veegtes
Bedrijventerrein Bedrijventerrein Noorderpoort

Nieuw gerealiseerde bedrijfsruimte van 700 m² op bedrijventerrein 'de Veegtes', aansluitend aan Bauhaus en in de directe nabijheid van woonboulevard Trefcenter. Aan de voorzijde van het object ligt een vestiging van Washin7 (indoor carwash).

Locatie:
Gelegen op bedrijventerrein Veegtes, direct grenzend aan de Bauhaus. Op het circa 80 hectare grote bedrijventerrein zijn ongeveer 140 bedrijven gevestigd. Er zijn met name bedrijven gevestigd in de sectoren industrie, groot- en tussenhandel en bouw. Het merendeel van de bedrijven is klein van omvang. Aansluitend aan bedrijventerrein de Veegtes bevindt zich woonboulevard Trefcenter welke werd uitgebreid met een 18.000 m2 grote Bauhaus.

Bereikbaarheid:
De bedrijfsruimte kent een goede bereikbaarheid dankzij de ligging nabij de oprit van de autosnelweg A-67 van Venlo naar Eindhoven, met aansluiting op de A-73 (Nijmegen - Venlo - Roermond) en het Duitse wegennet. Een bushalte is op loopafstand gesitueerd.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn 14 parkeerplaatsen voorhanden.

Indeling object (in m² vvo):
Totaal beschikbaar metrage van ca. 700 m². Het object heeft een vrije hoogte (onderzijde stalen liggers) van ca. 9,60 meter.

Bestemming:
Het object is gelegen binnen bestemmingsplan 'L.J. Costerstraat, sectie A percelen 7481, 7498, 7519, 7521 en 7524'. Het vigerende bestemmingsplan staat bedrijfsactiviteiten in de categorie 2, 3.1 en 3.2 (waaronder ook groothandel) toe. Verder laat het bestemmingsplan productiegebonden detailhandel, kantoren en dienstverlening toe.

Opleveringsniveau:
In de basis is de bedrijfsruimte voorzien van een representatieve entree pui met dubbele entree deur, overheaddeur, raampartijen, gevlinderde betonvloer, riolering en een meterkast (elektra 3x 40 A, water Qn 2,5, geen gasaansluiting). De bedrijfsruimte is opgetrokken uit een staalskelet en is bekleed met geïsoleerde gevelbeplating.

Het buitenterrein is geheel verhard met op eigen terrein een aantal parkeerplaatsen.

Huurprijs:
€ 4.200,- excl. BTW per maand.

Huurtermijn:
5 jaar met 5 verlengingsjaren.

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen.

BTW-belaste verhuur:
Verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW -norm) dan zal er een BTW - vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

Bankgarantie:
Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur.

Indexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks “alle huishoudens“, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract:
Standaardmodel ROZ-contract model (kantoorruimte/bedrijfsruimte) met bijbehorende algemene bepalingen.

Voorbehoud:
Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan