Resultaten laden ...

Lindelaufer Gewande 18

3.392 m2 bedrijfsruimte te koop in Voerendaal

Kenmerken

Prijs € 2.250.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Voerendaal-Kunrade
Bedrijventerrein Lindelaufer Gewande

TE KOOP | LINDELAUFER GEWANDE 18 | VOERENDAAL

Volumineus bedrijfsobject, voormalig in gebruik geweest als zijnde papierfabriek van Voerendaal. Gesitueerd op een ruim perceel met zichtlocatie aan de snelweg A79. Lindelaufer gewande betreft een courant bedrijventerrein zonder (langdurige) leegstand en veel lokale MKB bedrijvigheid. Het object is zodoende ook ideaal voor de ontwikkelaar/belegger die de ruimte opdeelt in verschillende units t.b.v verhuur.

Het object is gefaseerd gebouwd. De eerste bedrijfsruimte met kleine kantoorvoorziening, kantine en toilet stamt uit 1993 (bron: Bagviewer). De grote bedrijfsruimte is in 2006 gerealiseerd. Ook hier zijn kantoren en separate toiletten, douche en pantry aanwezig. Verder is er een sluis aanwezig en een weegbrug op het buitenterrein.

Tevens beschikt het object over een brandmeldinstallatie, alarm, sleutelplan met key/druppelsysteem, een omheind buitenterrein (volledig verhard).

De onroerende zaak wordt as-is/where-is verkocht. Er zijn betonvloeren aanwezig. In de binnen de betonvloeren aanwezige gaten waren voorheen persen aanwezig.

Het object beschikt over een volledig vrije overspanning per compartiment, hoge overheaddeuren, geïsoleerde daken met licht-doorlatende elementen en solide vloeren.

Gevoelsmatig is er minstens nog ca. 1.000 m² uit te breiden (mag gezien het maximum bebouwingspercentage voortvloeiende uit de vigerende bestemming geen probleem zijn) waarbij er voldoende ruimte overblijft voor manoeuvreren en rangeren met een vrachtwagencombinatie.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen op de nieuwe uitbreiding van het populaire bedrijventerrein "Lindelaufer Gewande" nabij de op- en afrit van de autosnelweg Maastricht / Luik / Amsterdam (A2) met optimale snelwegverbindingen naar Heerlen / Aken (A76), alsmede Antwerpen / Brussel. Het treinstation van Voerendaal is op 15 minuten loopafstand bereikbaar.

Object:
Het gebouw bestaat uit:
Omschrijving - Functie – Oppervlakte (v.v.o.)
Bedrijfsruimte fase 1 - opslagruimte - ca. 1.011 m²
Bedrijfsruimte fase 2 – opslagruimte - ca. 1.797 m²
Sluis – multifunctionele ruimte - ca. 366 m²
Kantoren – kantoor - ca. 218 m²

Totaal ca. 3.392 m²

Parkeren:
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig, gedeeltelijk overdekt middels een carport.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Voerendaal-Kunrade´ bestemd als ´Bedrijf´ met de functieaanduidingen: ?- bedrijf tot en met categorie 3.1?- detailhandel volumineus?Ook is de dubbelbestemming ‘Waarde- Archeologie 1’ van toepassing. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) verkocht.

Koopgegevens:
Vraagprijs: € 2.250.000,- kosten koper.

Aanvaarding:
Per direct/In overleg, op korte termijn mogelijk.

Kadastrale info:
Het object is kadastraal bekend:
Gemeente Voerendaal, sectie G, nummers 219 + 232 + 352
Totaal groot: 7.782 m²

Eigendom soort:
Volle eigendom

Oplevering:
In huidige staat, vrij van huur en bezemschoon.

Verkoop of verhuur van dit object is te allen tijde onder voorbehoud van schriftelijke goedkeuring door eigenaar.
Alle maten en afmetingen zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan