Resultaten laden ...

Loek Nelissenstraat 7

150 m2 bedrijfsruimte te koop in Oostrum

Kenmerken

Prijs € 275.000 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Bedrijventerrein De Hulst I

NIEUWE BEDRIJFSUNIT TE HUUR GEHEEL NAAR EIGEN WENSEN IN TE RICHTEN EN MIDDELS DE HOOGTE VAN 7.0 METER UIT TE BREIDEN MET EEN ENTRESOLVLOER

Op het industrieterrein de Hulst aan de Loek Nelissenstraat is bedrijfsverzamelgebouw "Kavel 8" ontwikkeld, bestaande uit 12 bedrijfsunits. De betreffende bedrijfsruimte is 150 m² groot en heeft een hoogte van 7 meter (binnenmaat).

LIGGING
Kavel 8 is gerealiseerd op Businesspark ‘de Hulst’. Het maakt deel uit van industrieterrein ‘de Hulst I’ waar reeds diverse bedrijven gevestigd zijn. De Hulst onderscheidt zich door de uitstekende bereikbaarheid via de N270 en de A73 (1 km). De haven van Wanssum is goed bereikbaar en ligt op een afstand van ca. 6 km. Spoorwegverbindingen in alle richtingen lopen via het station in Oostrum dat nagenoeg naast het Businesspark ligt. Het vliegveld Düsseldorf-Weeze ligt op minder dan een half uur rijden.
Steeds meer logistieke en aanverwante bedrijven vestigen zich in Venray. Met Venlo is Venray niet voor niets uitgeroepen tot Hot Spot door logistiek Nederland. De goede, rechtstreekse verbindingen, tussen de havens in Rotterdam en Duitsland dragen daar in hoge mate aan bij en is voor bedrijven een belangrijke reden om zich in Venray te vestigen.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'De Hulst I'. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'bedrijven categorie 2 t/m categorie 3.2'. Huurder dient zelf bij de gemeente Venray te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

PARKEREN
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, waarvan 6 eigen parkeerplaatsen.

OPLEVERINGSNIVEAU
De units worden casco opgeleverd met een elektrische overheaddeur, betonvloer, krachtstroom, 24/7 camerasysteem en een afgewerkte meterkast voor stroom- en wateraansluitingen. Het verzamelgebouw is gas loos opgeleverd.

KOOPPRIJS
€275.000,- VON

HUURPRIJS
€1.250 per maand, exclusief BTW

SERVICEKOSTEN
€100 per maand, exclusief BTW

HUURTERMIJN
Bij voorkeur 5 jaar (afwijkende termijn in overleg)

OPZEGTERMIJN:
Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW

BTW
Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

HUUROVEREENKOMST
R.O.Z.-model, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

AANVAARDING
Per direct

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.
Deze tekst is bedoeld ter beeldvorming. Aan deze beschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.