Resultaten laden ...

Loswal 5

930 m2 bedrijfsruimte te huur in Dussen

Kenmerken

Huurprijs € 60 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Dussen
Bedrijventerrein LOSWAL/DE SLUIS

Loswal 5d / Oude kerkstraat 8 Dussen | Ruim opgezet bedrijfscomplex bestaande uit bedrijfsruimte en kantoorruimte, gesitueerd op goed bereikbare locatie in Dussen.

ALGEMEEN
Op goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein" van Dussen is dit functionele bedrijfsobject gesitueerd. Het pand omvat een drietal (afzonderlijk te gebruiken) bedrijfshallen met en totale oppervlakte van ca. 2.200 m2. Voor het object is een net afgewerkt kantoor van ca. 226 m2 verdeeld over de begane grond en verdieping. De bedrijfsruimte is o.a. voorzien zijn van overheaddeuren, lijnverlichting en monoliet afgewerkte betonvloer. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van ca. 7 meter in hal 2 & 3, hal 1 heeft een vrije hoogte van ca. 9,5 meter in de nok. Het kantoor heeft een nette afwerking en is o.a. voorzien van systeemplafonds met inbouwarmaturen, airconditioning en verwarming. Dankzij de ruime raampartijen rondom is er in het kantoor een riante hoeveelheid natuurlijk daglichtinval aanwezig.

STERKE PUNTEN
- Goede (zicht)locatie vanaf de doorgaande weg
- Vrije hoogte van respectievelijk 7 & 9 meter (in de nok)
- Representatief kantoor
- Eigen parkeergelegenheid

OPPERVLAKTEN
- Ca. 113 m2 kantoorruimte begane grond
- Ca. 113 m2 kantoorruimte verdieping
- Ca. 635 m2 bedrijfsruimte (hal 1)
- Ca. 635 m2 bedrijfsruimte (hal 2)
- Ca. 930 m2 bedrijfsruimte (hal 3)

Totaal oppervlakte kantoorruimte: Ca. 226 m2
Totaal oppervlakte bedrijfsruimte: Ca. 2.200 m2

Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Volledig elektrische installatie
- Brandblusmiddelen

Bedrijfsruimte:
- Overheaddeuren
- Monoliet afgewerkte betonvloer
- Verwarming middels gasgestookte heaters
- Kraanbaan (niet gekeurd)
- TL-lijnverlichting (gedeeltelijk)
- Led-lijnverlichting (gedeeltelijk)

Kantoorruimte:
- Vloer-, wand-, plafondafwerking
- Ruime raampartijen
- Airconditioning
- Systeemplafond met inbouwarmaturen
- Verwarming middels radiatoren
- Efficiënte kamerindeling
- Kabelgoten
- Pantry
- Gescheiden toiletten

Terrein:
- Terreinverharding d.m.v. klinkerbestrating
- Parkeerplaatsen voor het kantoor
- Buitenverlichting

BOUWAARD
Het pand is traditioneel gebouwd met metselwerk. Het kantoordeel beschikt over een plat dak en is afgewerkt middel bitumen. De bedrijfshal is voorzien van een zadeldak met geprofileerde stalen beplating. De bedrijfshal is te betreden middels openslaande deuren met een afmeting van 3 x 3.5 m1. Het omliggende terrein is deels verhard met stelconbeplating en deels middels hexagon tegels.

PARKEREN EN TERREIN
Het terrein is volledig verhard middels klinkerbestrating. Aan de voorzijde van het kantoor zijn diverse parkeerplaatsen gesitueerd.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op de kruising van de Loswal en Oude Kerkstraat te Dussen, op enkele minuten afstand van de provinciale weg N283. Het object is gelegen op korte afstand van de Rijksweg A-27. De Rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de Rijksweg A-15

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Het object valt binnen het bestemmingsplan "Buitenterrein: Loswal Schellevis Beton" waarin het de bestemming "bedrijventerrein" heeft verkregen met de aanduiding milieucategorie t/m 3.2.

KADASTER
Dussen - S – 515/770/771/772 ( allen gedeeltelijk)

HUURPRIJS
€60,-/m2/jaar excl. Btw

AANVAARDING
In overleg beschikbaar

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan