Resultaten laden ...

Machinekamerplein 34

1.000 m2 bedrijfsruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Contract Type Werkplek
Wijk / Buurt Strijp S
Aantal bouwlagen 2

In de bruisende en hippe wijk van Eindhoven “Strijp-S” verrijst Lighthouse, de hoogste (woon)toren van Eindhoven Een heuse blikvanger en statig gebouw wat de entree naar Strijp-S markeert. Het ontwerp van Lighthouse is tijdloos en voldoet aan de hedendaagse duurzaamheidseisen.

Bestemmingsplan Het bestemmingsplan Strijp-S vastgesteld door de gemeente Eindhoven in 2018 is van toepassing op het project Lighthouse. Dit betekent dat in dit project alleen de functies zoals vermeld in dit bestemmingsplan zijn toegestaan. In het kort is er een breed scala aan functies mogelijk zoals kantoren, dienstverlening, (werk)ateliers, diverse bedrijfsactiviteiten, maatschappelijke voorzieningen (waaronder zorg), detailhandel, cultuur en ontspanning (waaronder sport) en in beperkte mate horeca.

Staat van oplevering

De commerciële ruimtes zullen casco afgewerkt worden zonder (cement)dekvloer, trappen, wandvloer- en plafond-afwerking, elektra, sanitair en tegelwerk

De commerciële ruimtes zijn flexibel indeelbaar en kunnen naar wens worden ingedeeld met binnenwanden en -deuren. Op de 1e verdieping is reeds een vloersparing aangebracht opdat deze verdieping eventueel verbonden kan worden met de begane grond middels een trap en/of een platformlift.

Het leidingwerk (afkomstig van de erboven gelegen appartementen) onder het plafond van de commerciële ruimtes wordt in het zicht opgeleverd.

Warmtewerende beglazing in de gevel.

Elektra-aansluiting en afgedopte aansluitingen riool en water zijn aanwezig

Aansluiting warmtelevering middels (stads)verwarmingssysteem van Ennatuurlijk. Aansluiting koude-levering middels WKO-systeem van Ennatuurlijk.

De huurder dient zelf te voorzien in een ventilatiesysteem.

Bent u geïnteresseerd of willen weten of uw plannen te realiseren zijn op deze locatie?

Neem dan contact op met

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan