Resultaten laden ...

Meeuwerderweg 10

12 m2 bedrijfsruimte te koop in Groningen

Kenmerken

Prijs € 34.750 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Oosterpoortbuurt

Overdekte parkeerplaats in parkeergarage
Meeuwerderweg 10 Groningen
Parkeren aan de rand van het stadscentrum

Parkeerplaats in parkeergarage onder appartementencomplex aan de rand van het stadscentrum van Groningen. De Grote Markt, Station Groningen, RUG en UMCG op vijf fietsminuten van de parkeergarage en gunstig bereikbaar via uitvalswegen A7, A28 en N46.

De parkeergarage heeft een royale inrit, ruim van opzet, goed verlicht en geventileerd. Alle gebruikers hebben een eigen genummerde vaste parkeerplek. Veilig en vertrouwd de auto parkeren, de parkeergarage is afgesloten met een elektrische roldeur die met een digitale toegangskey is te openen bij inrijden en uitrijden. Beheer en onderhoud van het complex en parkeergarage is professioneel georganiseerd via VVE-beheerder Pand Garant. De staat van onderhoud is goed.

De afmeting van de parkeerplaats (plaats nummer 22) is 4,81 meter lang en 2,51 meter breed (totaal 12 M2). De maximale doorrijhoogte van de parkeergarage is 1,90 meter. Het is mogelijkheid om in de parkeergarage een fiets te stallen, handig om het laatste deel van de reis per fiets af te leggen. Er is geen voorziening voor elektrische voertuigen. De VVE-bijdrage is € 14,98 per maand. Parkeergelegenheid ideaal voor forensen, tweede auto, motor, oldtimer en bedrijven in de buurt.

Koopcondities
Koopprijs: € 34.750 ,- K.K. (geen BTW van toepassing)

Aanvaarding: in overleg, overdracht bij notaris en inschrijving bij Vereniging van Eigenaren.

Zekerheidstelling
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 10% van de koopsom. De koper dient deze vier weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================