Resultaten laden ...

Mercuriusweg 17

360 m2 bedrijfsruimte te huur in Grubbenvorst

Kenmerken

Status Onder optie
Huurprijs € 1.950 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt De Comert
Bedrijventerrein Hagelkruis

Te huur een bedrijfshal gelegen op het bedrijventerrein 't Hagelkruis te Grubbenvorst.

Locatie:
Het beschikbare object is gesitueerd op bedrijventerrein 't Hagelkruis te Grubbenvorst
De uitvalswegen naar de A73 en de A67 zijn op ca. 5 kilometer afstand gesitueerd evenals Venlo Fresh Park en Trade Port Venlo. Op korte afstand bevindt zich eveneens Traffic Port Venlo.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein is gelegen aan de Noordzijde van de kern Grubbenvorst, grenst direct aan de bebouwde kom en ligt ingeklemd tussen de Steegerakkerweg en Lottumseweg.

Object:
De beschikbare bedrijfsruimte is te betreden via de overdekte oprit met overheaddeur en aparte loopdeur. Het aangrenzende linker gedeelte is in gebruik door verhuurder. De bedrijfsruimte is o.a. voorzien van een bovenloopkraan van 5 ton en vloerverwarming. Het achterste gedeelte van de bedrijfshal heeft een verdieping waar spullen kunnen worden opgeslagen of eventueel een kantoorruimte kan worden gerealiseerd. Optioneel is om een kantoorruimte van ca 15 m2 op de begane grond erbij te huren.

Indeling in m² (v.v.o):
Bedrijfsruimte ca. 12 x 25 m
Verdieping ca. 12 x 5 m
Vrije hoogte ca. 7 m

Bestemming
Het object valt onder het bestemmingsplan Werkgelegenheidsgebieden I. Onder dit bestemmingsplan heeft het object de bestemming " Bedrijventerrein".

Huurgegevens:
* Huurprijs:
€ 1.950,- per maand exclusief BTW en servicekosten
* Huurtermijn:
5 jaar met optieperioden van 5 jaar / in overleg.
* Huurbetaling:
Per maand vooruit.
* Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.
* Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.
* Servicekosten:
Nog nader te bepalen.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.