Resultaten laden ...

Mercuriusweg 5 A

208 m2 bedrijfsruimte te huur in Waddinxveen

Kenmerken

Status Onder optie
Huurprijs € 1.768 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Bedrijventerrein Zuid

Complete multifunctionele nieuwbouw bedrijfsunit. De unit is uitermate geschikt voor het in eigen beheer realiseren van een combinatie van functies zoals kantoor, opslag, showroom en/of productie. Het bestemmingsplan biedt ruimte aan bedrijven t/m milieu categorie 2.

Vloeroppervlakte:
Totaal 208 m² verdeeld over:
begane grond: 104 m²
verdieping: 104 m².

Parkeervoorziening: de unit beschikt over 5 eigen parkeerplaatsen.

Locatie/bereikbaarheid: Het bedrijventerrein is gelegen op bedrijventerrein Zuid aan de Mercuriusweg te Waddinxveen en is gesitueerd nabij de op- en afritten van de A12 en A20. (Utrecht – Rotterdam – Den Haag).

Aanvaarding: in overleg, per direct beschikbaar.

Opleveringsniveau: De unit zal worden opgeleverd conform onderstaande omschrijving.

Buitenzijde
• Metselwerk elementen (deels prefab) ter plaatse van de penanten.
• Aluminium puien (RAL7016) met daarin een entreedeur (RAL2010) met briefsleuf en aluminium gevelkozijnen met te openen valramen op de 1e verdieping.
• Overige gevels bestaan uit verticale profielbeplating met horizontale binnendozen met interieurcoating op stalen draagconstructie.
• Elektrische bedienbare overheaddeur (hoogte 3 meter).
• Buitenlamp boven de overheaddeur met schemerschakelaar.
• Isolatie RC waarden dak RC=6.00m² K/W, buitenwanden RC=4,5m² K/W.

Binnenzijde
• Onderheide betonvloer begane grond met een vloerbelasting van 1.000 kg/m².
• Betonnen verdiepingsvloer met een vloerbelasting van 400 kg/m².
• Unit scheidende wanden bestaande uit gasbeton elementen.
• Meterkast voorzien van 1 krachtgroep (t.b.v. de overheaddeur), glasvezel verbinding en 2 lichtgroepen 230V.
• Loze voedingskabel en data t.b.v. auto oplaadpunt vanaf de meterkast tot op de parkeerplaats.
• Brandslanghaspel op begane grond.
• Betegeld toilet met wandcloset en fonteintje op de verdieping.
• Verwarmen en/of koelen van de bedrijfsruimte kan in eigen beheer door de huurder zelf worden gerealiseerd.

Huurprijs: € 1.768,- per maand, exclusief BTW.

Huurtermijn: 5 jaar met 5 optiejaren.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.

Huurprijsherziening: Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumenten prijsindex (CPI) alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het CBS. De herziening zal nooit een verlaging van de huur tot gevolg hebben.

Huurbetaling: De betaling van de huurprijs en eventuele bijkomende kosten geschiedt in termijnen van 1 maand, bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurgarantie: Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW. Tevens dient een volmacht afgegeven te worden voor automatisch incasseren van de uit het huurcontract voortvloeiende verplichtingen.

Omzetbelasting: De huurder zal bij het aangaan van de huurovereenkomst dan wel jaarlijks gedurende de huurperiode verklaren dat 90% of meer van zijn zakelijke prestaties omzetbelastingplichtig zijn. Als op enig moment blijkt dat niet meer aan deze voorwaarde wordt voldaan, is de huurder aan verhuurder een bedrag verschuldigd gelijk aan alle hieruit voor de verhuurder voortvloeiende schade in het verleden en in de toekomst.

Reclamevoering: Voor elke unit zal er een locatie voor de naamreclame worden vastgesteld op de reclametekening. Andere reclame-uitingen zijn niet toegestaan.

Servicekosten: Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Voorbehoud: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van MERCURIUSWEG 5A TE WADDINXVEEN. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan