Resultaten laden ...

Messing 2 -4

6.072 m2 bedrijfsruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte

Locatie
Het betreft hier een nieuwbouw high-end bedrijfshallenobject op de hoek van de Larenweg en de Messing. De Larenweg vormt de hoofdas van het bedrijventerrein "Maaspoort". De bereikbaarheid is uitstekend middels de directe aansluiting op de A59 ('s-Hertogenbosch - Waalwijk), die even ten oosten overgaat in de A2 (Utrecht - Eindhoven). Ook is de ontsluiting richting het noorden via de oude rijksweg naar Hedel een vlotte verbinding van en naar de A2. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is ook goed.

De Larenweg is een weg met veel capaciteit en een goede ambiance. Aan deze straat zijn onder meer vestigingen van ITAB, Wemo, Colasit en H.Ek Installaties gesitueerd.

Object
Dit fraaie bedrijfsgebouw bestaat uit een forse bedrijfshal in twee segmenten met een totaal verhuurbare oppervlakte van 5.476 m². Aan de voorzijde is de mogelijkheid om aan weerszijde (derhalve twee maal) kantoren met een oppervlakte van circa 299 m² te realiseren. De voorzieningen hiervoor zijn al getroffen inclusief toiletgroep. De verdiepingsvloer van ieder 299 m² is eveneens geschikt voor kantoren of voor opslag. Het is in zijn geheel of in twee delen te huur. Het pand wordt zeer duurzaam ontwikkeld, hetgeen geldt voor de te gebruiken materialen, alsook de technische installaties in het gebouw. Het dak wordt volledig voorzien van zonnepanelen.

De betonvloer is volledig onderheid en heeft een vloerbelasting van 5.000 kg/m². De vrije hoogte bedraagt 10 meter. Het pand wordt voorzien van ledverlichting. Er is een laad- en loskuil met totaal vier deuren gelijk te verdelen over de twee bedrijfshallen. De bedrijfshal aan de Larenweg-zijde heeft ook een overheaddeur op maaiveldniveau.

Parkeren
Bij het object behoort een groot aantal parkeerplaatsen.

Overig
De oplevering van het pand staat gepland voor het einde van 2022.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan

Aanbevolen voor u

  • Kantoorruimte te huur

  • € 3.838 /maand

  • Vanaf 200 m2 tot 470 m2
Aangeboden door Siewe Bedrijfsmakelaars
  • Bedrijfsruimte te huur

  • € 89 m²/jaar

  • 470 m2
Aangeboden door Arcuris Bedrijfsmakelaars
  • Winkelruimte te huur

  • Prijs op aanvraag

  • 600 m2
Aangeboden door RSP Makelaars