Resultaten laden ...

Middelweg 32 -34

475 - 3.705 m2 bedrijfsruimte te huur in Nieuwkuijk

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Industrieterrein Nieuwkuijk
Bedrijventerrein BT NIEUWKUIJK

Locatie
De bedrijfsruimte is gelegen op Bedrijventerrein Nieuwkuijk, direct aan de A59. Bedrijventerrein Nieuwkuijk is uitstekend bereikbaar, de op- en afritten van de A59 zijn op circa 2 minuten afstand gesitueerd. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed, op circa 650 meter is een bushalte gelegen.

Object
De functionele bedrijfsruimte is onderverdeeld in twee ruimten welke middels een corridor aan elkaar zijn geschakeld. De bedrijfsruimte gelegen aan de Middelweg 32 heeft een oppervlakte van circa 2.100 m², waarvan circa 1.070 m² met stelling kan worden gehuurd. Aan de Middelweg 34 is circa 1.130 m² bedrijfsruimte beschikbaar alsmede circa 475 m² entresol. Het geheel beschikt in totaal over drie elektrisch bedienbare overheaddeuren op maaiveldniveau.

Opleveringsniveau
- betonvloer;
- 6.1m vrije hoogte;
- TL-opbouw armaturen;
- drie elektrisch bedienbare overheaddeuren;
- verwarming middels heaters;
- sanitaire voorzieningen;
- alarmsysteem.

Parkeren
Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gesitueerd.

Diverse
Onderhavig object is naar opgave van de gemeente Heusden gelegen binnen het thans vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein Nieuwkuijk en heeft hierin de bestemming Bedrijf. De voor bedrijf aangewezen gronden zijn bestemd voor ondernemingen in de categorieën 1 tot en met 3.2 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten, alsmede onderschikte detailhandel en internetwinkels. Een kopie van het bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.

GRAAG MAKEN WIJ MET U EEN AFSPRAAK OM DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW ORGANISATIE EN DE HUUR- EN OVERIGE CONDITIES TE BESPREKEN!!!!