Resultaten laden ...

Mijlstraat 17

580 m2 bedrijfsruimte te koop in Boxtel

Kenmerken

Prijs € 795.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Industrieterrein Boxtel
Bedrijventerrein LADONK / VORST

Locatie
Boxtel is centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Bedrijventerrein Ladonk III bevindt zich op korte afstand van de op- en afritten van de A2. Middels het openbaar vervoer is de locatie eveneens goed te bereiken. Het NS-station Boxtel ligt op circa 1 kilometer afstand.

Object
Onderhavig object is gelegen op een perceel van 945 m² en bestaat uit een ruime, vrijstaande woning met een woonoppervlakte van circa 185 m² en heeft maar liefst 4 slaapkamers. Bovendien is de woning voorzien van een energielabel A.

De bedrijfsruimte is oorspronkelijk in 1985 gebouwd waarna er in 2009 aan de achterzijde een nieuwbouwloods is gerealiseerd welke alom is voorzien van 10 cm steenwol isolatie, verwarming, verdiepingsvloer van circa 140 m², alsmede twee overheaddeuren (4x4,2 meter en 3x4,2 meter). De voorgelegen bedrijfsruimte bestaat uit een oppervlakte van 100 m² en is tevens geïsoleerd en verwarmd en beschikt over een overheaddeur van 2,5x2,5 meter.

Parkeren
Op het eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Zo is rondom de bedrijfsruimte nog circa 200 m² buitenterrein.

Bestemming
Het object is naar opgave van de gemeente Boxtel gelegen binnen het thans vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein Ladonk en heeft hierin de bestemming bedrijventerrein. De voor Bedrijventerrein aangewezen gronden zijn bestemd voor ondernemingen in de categorieën 1 tot en met 3.2 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten. Een kopie van het bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan