Resultaten laden ...

Mr. van Coothstraat 8 A

24 m2 bedrijfsruimte te huur in Druten

Kenmerken

Huurprijs € 180 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend

Huurprijs is vanaf €180,- per maand kale huur

Huur aangeboden representatieve praktijkruimten in mooi Leefstijlcentrum de Remise vanaf 12 m2.
De ruimten zijn gecreëerd binnen een volledig gerestaureerde voormalige busremise. Het leefstijlcentrum is gesitueerd op een unieke locatie in het centrum van het dorp met een eigen afgesloten parkeerterrein. Direct bij de ingang van het “eigen terrein” is een bushalte met reismogelijkheden richting Nijmegen, Den Bosch en Tiel. De ruimten die beschikbaar zijn binnen het leefstijlcentrum beschikken over alle benodigde voorzieningen zoals airconditioning, wifi, wachtkamer, keuken etc.

De Remise in Druten is een integraal centrum voor leven, studeren en welzijn, voor heel Maas en Waal, waar aandacht voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Er is een unieke samenwerking ontstaan tussen de aanwezige huurder waarbij het delen van kennis, samenwerking en communicatie centraal staan.

De voormalige tramremise in Druten stamt uit 1901. Het emplacement van de Stoomtram Maas en Waal was van 1902 tot 1934 in gebruik en is in 2013 gerestaureerd. De overdekte los- en laadplaats en rijtuiggarage op het emplacement bestaat uit vijf traveeën. Tijdens de restauratie in 2013 zijn de banen van de rails weer in de nieuwe bestrating uitgebeeld.

Huurprijs vanaf €180,- per maand

Hoogveste BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.