Resultaten laden ...

Nijmeegseweg 40

6.620 m2 bedrijfsruimte te koop in Venlo

Kenmerken

Prijs € 3.000.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Veegtes
Bedrijventerrein Bedrijventerrein Noorderpoort

- VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD - Nijmeegseweg 40-42 te Venlo
Te koop een kantoor-/bedrijfsgebouw, bestaande uit twee bouwlagen en een kantoorgebouw, bestaande uit drie bouwlagen. De opstallen zijn gebouwd in 1988 waarbij het kantoorgebouw is uitgebreid in 1993 en 2004.

Locatie
De panden zijn gelegen aan de rand van Businesspark Noorderpoort
Aan de linker achterzijde is een kloostercomplex gesitueerd, aan de rechterzijde ligt onder andere een restaurant alsmede het magazijn van Leurs Tuincentrum, terwijl op korte afstand een winkelboulevard is gelegen met onder meer een grote supermarkt. Schuin aan de overzijde is enkele jaren geleden het nieuwe hoofdkantoor van Canon gerealiseerd.

Bereikbaarheid
Het complex ligt aan één van de invalswegen van Venlo op zeer korte afstand van de op- en afritten de Rijkswegen A-67 (Eindhoven-Venlo-Duisburg).

Parkeren
Parkeergelegenheid is op eigen terrein in ruime mate voorhanden. Voorts is een fietsenstalling aanwezig.
Het buitenterrein is vrijwel geheel verhard met betonklinkers.

Vloeroppervlak (VVO)

Nijmeegseweg 40 te Venlo

Totale oppervlakte ca. 3.670 m²

Kantoorruimten begane grond ca. 875 m²
Werkruimten begane grond ca. 290 m²
Algemene ruimtes ca. 695 m²
Bedrijfsruimten ca. 1.810 m²

Energielabel: E.

Nijmeegseweg 42 te Venlo

Totale oppervlakte ca. 2.950 m²

Souterrain ca. 350 m²
Kantoorruimten begane grond ca. 1.850 m²
Kantoorruimten 1e verdieping ca. 750 m²

Energielabel: B.

Kadastraal bekend
Gemeente Venlo, sectie A, nummers 6386, 6746, 6745, 5739, 5783 totaal groot, groot 27.134 m².

Indeling

Nijmeegseweg 40 te Venlo

Kantoren:
Entree met tochtportaal – meterkast – administratiekantoor met receptiebalie – grote kantoorkamer – kantoorvleugel met diverse kantoorkamers en spreekkamer – toiletgroep – doucheruimte (buiten gebruik) – bergkast – grote kantine met keuken – kantoorkamer – personeelsingang – toilet en doucheruimte (buiten gebruik).

Kelder:
Archief/opslagruimte – diverse (instructie)lokalen – pantry met eenvoudig keukenblok v.v. close-in boiler – toilet – technische ruimtes.

Stalling/garage/werkplaats:
Grote stallingsruimte/garage met diverse inpandige opslag-/werkruimtes en wasruimte – werkplaats met wasplaats en kantoor + magazijn technische dienst.

Algemeen:
Kantoren zijn voorzien van systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, wanden meest schoonmetselwerk (betonsteen), vloeren voorzien van linoleum (gangen en kantine) en vloerbedekking (kantoren). Voorts zijn de kantoren uitgerust met zonwering.

Ventilatie van de kantoren geschiedt middels dauerluftung, natte cellen v.v. mechanische ventilatie. Verwarming geschiedt middels 3 gasgestookte c.v.-ketels (CR Remeha Quinta Pro, bouwjaar 2016), welke ieder separate delen van het kantoorgedeelte verwarmen. Warmwater wordt verkregen via close in boilers.

In de kelder staat nog een (oude) luchtbehandelingsinstallatie alsmede een aggregaat ten behoeve van het (voormalige) gebruik als schuilkelder.

De stalling/garage/werkplaats is voorzien van LED verlichting en lichtstraten. Verwarming geschiedt middels indirect gestookte heaters (2 gasgestookte c.v.-ketels CR Remeha Quinta Ace, bouwjaar 2018).
Stalling en werkplaats zijn in totaal voorzien van 13 elektrische overheaddeuren.
De stalling/garage en werkplaats zijn middels 4 overheaddeuren en een loopdeur met elkaar verbonden. Ter plaatse zijn ook nog twee olieafscheiders gesitueerd.

Nijmeegseweg 42 te Venlo

Begane grond:
Hoofdentree met portaal, receptie, gangen, kantine, pantry, diverse kantoor-, werk- en spreekruimten, toiletgroep inclusief MIVA toilet, enkele secundaire ruimten, 2e toiletgroep, 2e kantine, diverse leslokalen, kleedruimten, douches en toilet.

1e verdieping:
Via trap en liftinstallatie bereikbare verdiepingsvloer bestaande uit gangen, diverse kantoor- en werkruimten waarvan één met computervloer, enkele secundaire ruimten, twee toiletgroepen en een pantry.

Algemeen:
De kantoren zijn voorzien van systeemplafonds inclusief verlichtingsarmaturen, schoonmetselwerk wanden/gestucte wanden en vloerbedekking. De entreepartij is voorzien van marmoleum. De toiletgroepen en douches zijn grotendeels geheel betegeld.

Het gebouw wordt verwarmd middels 5 cascade geschakelde c.v.-ketels (Remeha Quinta, bouwjaar 2016) en één separate c.v.-ketel (Remeha Quinta, bouwjaar 2016) en is voorzien van een luchtbehandelingsinstallatie inclusief topkoeling en diverse airco split units.
Daarnaast zijn de navolgende voorzieningen aanwezig: brandmeld- en ontruimings-installatie, alarminstallatie, omroepinstallatie, liftinstallatie (Daldoss, bouwjaar 2005,
8 personen, 615 kg), toegangscontrole systeem, noodstroom aggregaat en blusinstallatie (ICT ruimte). Voorts is de zonzijde voorzien van screens.

De buitenzijde is deels half- en deels geheel verhard en bestaat voor het overige deels uit groenvoorzieningen. Direct naast het gebouw is een voormalige en volledige ontmantelde bunker gelegen.

Daarnaast is op het buitenterrein een klimtoren en oefen(rook)huis gesitueerd.

Erfdienstbaarheid/opstalrechten
Er zijn enkele erfdienstbaarheden en opstalrechten van toepassing. Op verzoek kunnen wij u hierover nader informeren.

Opleveringsniveau
In de huidige staat.

Koopcondities

Vraagprijs
€ 3.000.000,00 k.k.

Aanvaarding
Uitgangspunten voor de verkoop, de verkoopprocedure en de gunning staan op de site van:
overheid.nl > onder het kopje "Beleid & Regelgeving" kiest u "Bekendmakingen" vul in het zoekvenster in "bgr-2023-217, vervolgens "zoek documenten". Onder het object Nijmeegseweg 40-42 te Venlo kunt u een PDF downloaden.

Voorbehoud
Goedkeuring verkoper/eigenaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan