Resultaten laden ...

Nijverheidstraat 15 m

80 m2 bedrijfsruimte te huur in Bergambacht

Kenmerken

Huurprijs € 1.636 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Lekdijk-Oost en Provinciale weg (gedeeltelijk)
Bedrijventerrein De Nieuwe Wetering

Moderne bedrijfsunit met verdiepingsvloer, met de mogelijkheid tot het realiseren van kantoorruimte, gelegen op bedrijventerrein de Nieuwe Wetering in Bergambacht. Het bedrijventerrein heeft een direct verbinding met de provinciale weg N210 (Bergambacht – Schoonhoven) wat zorgt voor een goede bereikbaarheid. Via de N210 en overige uitvalswegen zijn de omringende dorpskernen en de snelwegen A2, A16, A12 en A20 snel te bereiken.

De bedrijfsunit is in 2021 opgeleverd en maakt onderdeel uit van een groter bedrijfsverzamelgebouw. Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen. Het gebouw kenmerkt zich door een representatieve uitstraling en is een visitekaartje voor de gebruiker van deze bedrijfsunit

Metrages (BVO)

Begane grond: circa 80 m²

Verdiepingsvloer: circa 80 m²

Parkeren
De bedrijfsunit beschikt over twee parkeerplaatsen aan de voorzijde van het gebouw. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Bestemming
Volgens het actuele bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met milieucategorie 3.1 toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Opleveringsniveau
De bedrijfsunit zal casco worden opgeleverd, onder andere voorzien van;

- Gevlinderde betonvloer met een vloerbelasting circa. 1.500 kg/m2
- Verdiepingsvloer met een vloerbelasting van circa. 400 kg/m2
- Brandpreventiemiddelen
- Krachtstroom
- Aluminium kozijnen
- Draai - kiepramen op de eerste verdieping
- Op afstand bedienbare elektrische overheaddeur
- Verlichting
- Vuren houten trap
- Toiletruimte
- Vrije hoogte van circa. 3.70 meter
- Keukenblok

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 1.636,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: €126,40 per maand.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan