Resultaten laden ...

Nijverheidsweg-Noord 75

1.965 - 4.680 m2 bedrijfsruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Huurprijs € 60 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Uraniumweg
Bedrijventerrein Isselt

ALGEMEEN
Dit object op het bedrijventerrein "De Isselt" in Amersfoort biedt een aantrekkelijke mogelijkheid voor bedrijven die op zoek zijn naar ruime bedrijfsruimte met kantoorfaciliteiten. Met een totale oppervlakte van 4.680 m² aan bedrijfsruimte en 225 m² aan kantoorruimte, evenals loadingdocks voor elke hal, voldoet dit pand aan de wensen en eisen van bijvoorbeeld perifaire detailisten, logistieke bedrijven, distributiecentra, groothandels of productiebedrijven. Naast de bedrijfs- en kantoorruimte beschikt dit object tevens over ca. 1.220 m² buitenterrein, welke optioneel bij te huren is.

Het object dat momenteel beschikbaar is op het bedrijventerrein "De Isselt" in Amersfoort maakt deel uit van een groot distributiecomplex. Het gehele complex beslaat in totaal 51.900 m² en is verdeeld over 7 bedrijfshallen.
Wij bieden u aan 1 grote bedrijfsruimte met mogelijkheid tot het bij huren van het buitenterrein. Dit specifieke bedrijfsgebouw aan de Nijverheidsweg-Noord 75 A+B heeft een totale grootte van ongeveer 4.680 m² aan bedrijfsruimte en circa 225 m² aan kantoorruimte. De vrije hoogte van de ruimtes bedraagt ruim 6 meter.
Of u nu geïnteresseerd bent in het huren van het volledige pand of slechts een gedeelte ervan, beide opties zijn mogelijk. Het pand kan als geheel worden verhuurd, maar ook deelverhuur behoort tot de mogelijkheden. Het betreft daarbij:
- Bedrijfsruimte 4.680 m²;
- Kantoorruimte 225 m²;
- 3 loadingdock (eventueel uit te breiden naar 4 loadingdocks);
- Eventueel bij te huren buitenterrein van ca. 1.220 m²;
- 2 loopdeuren met stalen trap (waarvan 1 in aanbouw).

Belangrijk om te vermelden is dat elke hal afzonderlijk voorzien is van een loadingdock, wat ideaal is voor distributieactiviteiten.

LOCATIE
Het complex bevindt zich op een strategische locatie in Amersfoort en biedt uitstekende bereikbaarheid via de nabijgelegen snelwegen. Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein is ontwikkeld in de jaren '60 tot en met '80 en is bruto circa 200 hectare groot. Grote bedrijven op de Isselt zijn onder meer Cirkel, Van der Kamp, Nefkens, Serva en Gamma.
Bedrijventerrein Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort. Met goede verbindingen via doorgaande hoofdwegen, waterpartijen en groenvoorzieningen heeft het terrein een moderne uitstraling gekregen na een grootschalige renovatie van de infrastructurele voorzieningen. De aanwezigheid van grote bedrijven maken het als bedrijventerrein waardevol en de gemeente Amersfoort zorgt ervoor dat het terrein vitaal blijft en ook ruimte biedt aan lokale bedrijven. Met toekomstplannen voor verdere ontwikkeling en modernisering belooft Bedrijventerrein Isselt een aantrekkelijke locatie te blijven voor diverse ondernemingen.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsgebouw is goed bereikbaar middels eigen vervoer en het openbaar vervoer. Vanaf de Rijksweg A1 is het object via de N199 en vanaf de Rijksweg A28 via de N221 binnen enkele autominuten bereikbaar. Vanaf Amersfoort CS is het bedrijfsgebouw met de stadsbus (lijn 74) te bereiken. De bushalte is op enkele minuten lopen te bereiken.

VLOEROPPERVLAK
Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt ca. 4.905 m² waarvan ca. 4.680 m² bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 225 m² kantoorruimte met toiletruimte en pantry op de verdieping.
Tevens is er een buitenterreinen van ca. 1.220 m² beschikbaar welke optioneel is bij te huren.

OPLEVERING
De bedrijfsruimte wordt in de huidige staat opgeleverd met de volgende voorzieningen:

- sprinklerinstallatie;
- vrije hoogte 6 meter;
- 3 loadingdocks;
- brandslanghaspels;
- led-verlichting;
- maximale vloerbelasting 1.500 kg/m²;
- betonvloer;
- krachtstroomaansluiting.

PARKEREN
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

GEBRUIK
De bedrijfsruimte is geschikt voor onder andere opslag- distributie, handels en/ of productiedoeleinden.

HUURPRIJS
De huurprijs van de bedrijfs- en kantoorruimte bedraagt € 60,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw. De huurprijs van de buitenterreinen bedraag € 25,- per m² per jaar.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer, volgens de consumenten-prijsindex “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 jaar. Kortere huurperioden zijn eveneens bespreekbaar.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

BTW
Indien huurder niet aan het “90% criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

SERVICEKOSTEN
EUR 15,- per m² per jaar te vermeerderen met btw als verrekenbaar voorschot op de vergoeding voor bijkomende leveringen en diensten, waaronder:
- jaarlijkse inspectie en klein onderhoud van de overheaddeur(en);
- jaarlijkse inspectie en klein onderhoud van de brandslanghaspel(s);
- jaarlijkse inspectie en klein onderhoud van de sprinklerinstallatie;
- jaarlijkse inspectie en klein onderhoud verwarmingsinstallatie en heater(s);
- inspectie en klein onderhoud dakbedekking;
- periodiek terreinonderhoud;
- reinigen straatkolken en algemene riolering;
- periodieke gevelreiniging (1 x in de 3 jaar);
- periodieke legionella controle;
- ongediertebestrijding;
- onderhoud bewegwijzering;
- water (algemeen);
- elektra (algemeen);
- alle werkzaamheden die door Verhuurder namens huurders worden verricht en die conform artikel 11 van de Algemene bepalingen ten laste van Huurder komen;
- administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Vergoeding elektra en water (eigen gebruik) is op basis van voorschot en nacalculatie met tussenmeter. Huurder dient zelf contracten aan te gaan wat betreft telefoon en internet.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en btw.

AANVAARDING
In overleg.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan