Resultaten laden ...

Oogstweg 11

56 m2 bedrijfsruimte te koop in Biddinghuizen

Kenmerken

Prijs € 49.950 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Noorderbaan
Bedrijventerrein NOORDERBAAN (V/H DE DRIEHOEK)

Te huur: veelzijdige bedrijfsunit van 28 m² met een vrije hoogte tot 3,60 meter. Voorzien van elektra en wateraansluiting, plus een praktische loopdeur in de overheaddeur. Perfect geschikt voor diverse bedrijfsactiviteiten zoals opslag, werkplaatsen of creatieve studio's. Deze compacte en efficiënte ruimte is de ideale keuze voor ondernemers op zoek naar flexibiliteit en functionaliteit.

Oppervlakte
Bedrijfsunit 1: circa. 56 m2
Bedrijfsunit 2: circa. 28 m2

Ligging en bereikbaarheid
Gelegen op bedrijventerrein Noorderbaan, Biddinghuizen direct aan de N710 en op een paar autominuten afstand van de A27. De gemeente Dronten staat bekend om haar goede ondernemersklimaat. Het midden- en kleinbedrijf (MKB) in de gemeente Dronten floreert, mede door aandacht voor innovatie, kwaliteit, veiligheid en sterke samenwerkingsverbanden.

Opleveringsniveau
- 24/7 camerabeveiliging
- Overheaddeur met loopdeur (3,55 breed, 3,4 hoog)
- Betonvloer
- Water
- Elektra

Huurcondities

Huurtermijn: 1 jaar.

Servicekosten unit 1: € 50,- per maand.
Servicekosten unit 2: € 25,- per maand

Aanvaarding: Per direct.

Zekerheidstelling: Waarborgsom van 3 maanden huur.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na ingangsdatum en vervolgens jaarlijks.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan