Resultaten laden ...

Oostzaanstraat 10

85 m2 bedrijfsruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 2.250 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt

Oostzaanstraat 10-18
Type: bedrijfsruimte/ kantoor
Oppervlakte: 85 m²
Verdieping: Begane grond
Huurprijs: € 2.250,- per maand

LOCATIE
Recht tegenover Museum Het Schip is een kantoorruimte beschikbaar op een steenworp afstand van de Spaarndammerstraat. De winkelruimtes in dit gebied worden veelal ingevuld met kleinschalige winkels, waar diverse delicatessen worden aangeboden, eigentijdse horeca, ambacht, cultuur en sport. De buurt is door de ontwikkelingen in de Houthavens in populariteit verder gegroeid.

DE BUURT
Het complex aan de Oostzaanstraat is gelegen in de Spaarndammerbuurt. De Spaarndammerbuurt werd aan het eind van de negentiende eeuw opgezet voor de arbeiders die werkzaam waren in de nabijgelegen nieuwe havens. Eerder was het een armoedige buurt waar grondbezitters flink verdienden aan gebrekkige huizen. Na intreding van de Woningwet veranderde het straatbeeld. Zo kwamen er waardige arbeiderswoningen met plantsoenen. Het Spaarndammerplantsoen werd een groene oase in een bakstenen omgeving. Architect Michel de Klerk bouwde hier drie bijzondere volkswoningbouwcomplexen. Hij brak met de traditie en in plaats van de gebruikelijke rijen smalle, grauwe woonhuizen, bouwde hij monumentale arbeiderspaleizen in opvallende kleuren baksteen.

Het gebied is sterk in beweging. De corporaties hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het gebied. Renovaties en het uitponden van complexen hebben bijgedragen aan de stijgende populariteit van het gebied. De ontwikkeling van de aangrenzende Oude Houthaven tot een aantrekkelijk woon-werkgebied levert hier een belangrijke bijdrage aan. Dit in combinatie met de gunstige ligging nabij het centrum, het Centraal Station, en het Westerpark met het bruisende Westergasterrein om te sporten en te relaxen, maakt dit gebied aantrekkelijk voor zowel bewoners als ondernemers.

PER DIRECT

BESTEMMING
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming is gemengd 2.

VOORZIENINGEN
De ruimte zal casco worden opgeleverd voorzien van moderne keuken, recent gerenoveerd toilet, cv-ketel en radiatoren.

SERVICEKOSTEN
30,00 per maand

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model winkelruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2012, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-b­elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

BEREIKBAARHEID
Gelegen tegenover museum Het Schip. Vlakbij Westerpark. Ringweg A10 op ongeveer 7 minuten afstand. Halte bus 22 en 48 op loopafstand. Betaald parkeren in de buurt.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan