Resultaten laden ...

Orlando di Lassostraat 10

600 m2 bedrijfsruimte te koop in Oss

Kenmerken

Prijs € 750.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Euterpelaan-Noord
Bedrijventerrein DE RUWAARD

Deze vrijstaande bedrijfswoning biedt de ideale combinatie van wonen en werken op één locatie. De ligging is ideaal, gelegen op een strategische locatie nabij diverse voorzieningen. De woning beschikt over voldoende ruimte om te wonen en werken, met een ruime bedrijfsruimte direct naast het woongedeelte.

Bij binnenkomst valt direct de tegelvloer op, die door de hele benedenverdieping loopt. De woonkamer is een heerlijke plek om te ontspannen met een gezellige open haard en veel licht dankzij de grote ramen. In de woonkamer en keuken zijn bovendien nog fraaie glas-in-loodramen te bewonderen.

De dichte keuken is voorzien van alle gemakken met een dubbele oven, 6-pits gasfornuis, koelkast en een eiland in het midden van de keuken. Naast de keuken bevindt zich een speelkamer/kantoor, die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Op de bovenverdieping zijn er drie slaapkamers met een warme laminaatvloer en een badkamer met een heerlijk ligbad, een dubbele wastafel en een toilet. Ook is er een apart washok aanwezig op deze verdieping. Via de zolder welke bereikbaar is met vaste trap is er toegang tot een vierde slaapkamer voorzien van een dakraam.

Een heerlijke plek om te ontspannen is de serre, die vaststaat aan het huis en een prachtig uitzicht biedt op de ruime tuin. Achter het huis bevindt zich een bedrijfsruimte met een eigen pantry/kantine, opslagruimte en zelfs koelcellen! Ideaal voor wie thuis werkt en op zoek is naar wat extra ruimte. Als kers op de taart is er nog een bedrijfshal van bijna 600m2 aanwezig, die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

Deze vrijstaande bedrijfswoning is werkelijk een unieke kans en biedt alles wat je maar kunt wensen. Kom snel kijken en ervaar het zelf!

Kenmerken
+ Bedrijfsruimte van in totaal ca. 600 m2.
+ Drie slaapkamers op de 1e verdieping en 4e slaapkamer op de zolder.
+ Gelegen op bedrijventerrein Ruwaard 1.
+ Nabij voorzieningen als winkelcentrum De Ruwert, NS-station Oss-West, scholen.
+ Perceeloppervlakte 1.250 m2.
+ Tuin totaal ca. 110 m2.
+ Woning heeft energielabel D (geldig tot en met 01-06-2033).

Bijzonderheden
+ CV Ketel Nefit (2018).
+ Projectnotaris Pinkse Philips Huberts Notarissen.
+ Het betreft een bedrijfswoning, dit betekend dat een particuliere financiering niet mogelijk is.
+ Toegestane functies detailhandel, bedrijven in categorie 1 tot en met 3.1 van de milieuzoneringslijst, cultuur en ontspanning, dienstverlening, kantoren. Volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.

Aanvaarding in overleg.