Resultaten laden ...

Parijsboulevard 335

407 m2 bedrijfsruimte te huur in Sittard

Kenmerken

Huurprijs € 1.995 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten
Bedrijventerrein Bedrijvenstad Fortuna

TE HUUR | BEDRIJFS- EN KANTOORUNIT | PARIJSBOULEVARD 335 SITTARD

Centraal gelegen op het kenmerkende bedrijventerrein Fortuna te Sittard bieden wij aan verschillende kantoor- en bedrijfsruimten binnen een aantrekkelijk bedrijfszamelgebouw.

De beschikbaarheid is momenteel circa 407 m² bedrijfsruimte + 140 m² mezzanine en een kantoorruimte van circa 38 m². Deze diverse en courant ingerichte ruimtes bieden een scala aan mogelijkheden en zijn gelegen op een strategische en zeer goed bereikbare locatie.

Tevens is gratis parkeren op loopafstand van het object beschikbaar. En is direct naast het object een bushalte gelegen met aansluitingen van en naar station Sittard.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op ‘Bedrijvenstad Fortuna’. Dit bedrijventerrein ligt ten westen van Sittard aan de kruising van de provinciale wegen N276 en N294, waardoor de binnenstad van Sittard optimaal bereikbaar is
De op-en afritten van de Provincialeweg N276 bevinden zich op steenworp afstand en zorgen voor een directe verbinding met de A2 (Maastricht/ Amsterdam).

Ook met het openbaar vervoer is het object goed bereikbaar. Het NS Station Sittard CS en het busstation liggen op loopafstand en er zijn diverse bushaltes in de buurt. De ligging kan worden gezien als ideaal tussen het centrum/station en de verbinding met de A2 (Maastricht/ Heerlen/ Eindhoven).

BESCHIKBAARHEID
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag - Omschrijving – Oppervlakte (v.v.o.)
Begane Grond - Bedrijfsruimte - ca. 407 m² + 140 m² mezzanine
Eerste verdieping – Kantoorruimte - ca. 38 m²

PARKEREN
Aan de overzijde van het object is een groot parkeerterrein gelegen, waar gratis parkeren mogelijk is.

BESTEMMING
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Bergerweg Zuid.”, vastgesteld op 11-04-2013, bestemd als “bedrijventerrein”. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

SERVICEKOSTEN :
Nader overeen te komen. De servicekosten zijn afhankelijk van het beoogd gebruik van huurder. Er zal een maandelijkse voorschotbijdrage door verhuurder in rekening worden gebracht.

HUURGEGEVENS :
Huurprijs: Bedrijfsruimte € 1.995,- per maand exclusief BTW
Kantoorruimte € 399,- per maand exclusief BTW
Huurtermijn: In overleg met verhuurder.
Huurbetaling: Per maand vooruit.
Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.
Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan