Resultaten laden ...

Peelbaan 9

596 m2 bedrijfsruimte te koop in Rijen

Kenmerken

Prijs € 495.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen Hulten
Bedrijventerrein HAANSBERG/AEROPARC

VRIJSTAANDE BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOREN/TRAININGSRUIMTEN MET EEN TOTALE OPPERVLAKTE VAN CIRCA 396 M2 OP EEN PERCEEL VAN 755 M2.

ALGEMEEN
In verband met verhuizing van de eigenaar van het bedrijf naar een grotere bedrijfsruimte komt de huidige multifunctionele bedrijfsruimte gelegen aan de Peelbaan 9 op bedrijventerrein Haansberg te Rijen beschikbaar.

Het object bestaat uit een bedrijfsruimte in combinatie met kantoor- en trainingsruimte. De kantoren zijn voorzien van veel daglichttoetreding. De bedrijfsruimte is voorzien van een overheaddeur. In de bedrijfsruimte is momenteel een trainingscentrum gebouwd. Het trainingscentrum is grotendeels demontabel en kan worden verplaatst naar de nieuwe locatie maar kan ook, tegen nader overeen te komen condities, worden overgenomen. Het trainingscentrum is specifiek gericht op het geven van EHBO, BHV en reanimatie alsmede cursussen op het gebied van brandbestrijding en preventie.

Het object is voor vele doeleinden geschikt.

LOCATIE
Het object is gelegen op het bedrijventerrein Haansberg en is makkelijk bereikbaar vanaf de rijksweg A58 . Daarnaast ligt het object gunstig ten opzichte van het centrum en diverse uitvalswegen. In de straat zijn kleinere en middelgrote bedrijven gelegen. Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over energielabel A.

OBJECT
Het object is origineel medio 2001 gebouwd als een bedrijfsruimte met kantoorruimte. Daarna is het object inpandig meerdere malen uitgebreid en gerenoveerd gericht op het huidige gebruik als trainingscentrum.

De entree naar de kantoren is aan de zijkant. De ontvangstruimte heeft een aparte entree. Aan de achterzijde zorgen een grote overheaddeur en een extra loopdeur voor de ontsluiting van de bedrijfsruimte. De kantoren op de begane grond aan de voorzijde bestaan uit twee kantoorruimten die goed zijn afgewerkt en voorzien van systeemplafonds, LED-verlichting, kabelgoten , wanden en dergelijke. Ten behoeve van deze kantoren is een eigen pantry aanwezig. Daarnaast is een toiletgroep. Via een tussendeur, maar ook via de eigen zij-entree is de ontvangstruimte bereikbaar. Vanuit deze ruimte zijn de grote trainingslokalen en diverse trainingsruimten bereikbaar.

Op de eerste verdieping aan de voorzijde is een grote kantoor/vergader/trainingsruimte aanwezig. Deze ruimte heeft veel daglichttoetreding.

De bedrijfsruimte bestaat momenteel uit twee delen. In één gedeelte is een grote open vergader/trainingsruimte gesitueerd. Het andere gedeelte bestaat uit twee bouwlagen en in dit gedeelte zijn specifieke trainingsruimtes gebouwd waarin diverse scenario’s op het gebied van calamiteiten kunnen worden gesimuleerd. Dit inbouwpakket hoort niet bij hetgeen te koop wordt aangeboden maar kan bij serieuze belangstelling wel apart worden overgenomen.

Het is voor de hand liggend dat de ruimte boven de ontvangstruimte wel in het object achterblijft.
Bij een bezichtiging ter plaatse kunnen wij dat duidelijker aangeven.

Het buitenterrein is geheel verhard, omheind en is aan de voorzijde voorzien van een rolpoort.

OPPERVLAKTE

Kantoorruimte/keuken en ontvangstruimte circa 134 m²
Kantoorruimte eerste verdieping circa 80 m²
Trainingsruimte eerste verdieping circa 25 m²

Totaal kantoorruimte circa 239 m²

Bedrijfsruimte begane grond circa 107 m²
Bedrijfsruimte op entresolvloer circa 50 m²

Totaal bedrijfsruimte circa 157 m²

Totaal circa 396 m²

KOOPSOM
€ 495.000,00 k.k.

KADASTER
Gemeente Gilze en Rijen
Sectie N
Nummer 752
Grootte 755 m²

ZEKERHEIDSSTELLING
Door koper zal een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom gesteld worden, uiterlijk beschikbaar ten tijde van ondertekening van de koopovereenkomst.

AANVAARDING
In overleg.

BESTEMMING
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘bedrijventerrein De Haansberg’ en is bestemd tot ‘Bedrijventerrein’. Er zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 toegestaan. Dat is een zeer ruime categorie.

Door de invoering van de nieuwe Omgevingswet kan de bestemming niet volledig of mogelijk verouderd zijn. Wij adviseren u altijd uw voorgenomen gebruik te checken bij de gemeente.