Resultaten laden ...

Phileas Foggstraat 116 A 36

21 m2 bedrijfsruimte te koop in Emmen

Kenmerken

Prijs € 31.950 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Bargermeer industrieterrein
Bedrijventerrein Bargermeer

Multifunctionele Garagebox als beleggingsobject te koop! De, in verhuurde staat, box is 21m2 LxBxH (7m x 3m x 3m | Let op: dit zijn de buitenmaten van de garagebox) met een doorrijhoogte van 2,4 meter op het moderne, toegankelijke en veilige terrein van GaragePark Emmen. Dit beveiligde en omheinde terrein is d.m.v. een eigen toegangstag 24/7 bereikbaar. Met deze tag is er direct toegang tot het terrein en wordt het persoonlijke alarm van de garagebox automatisch gedeactiveerd zodra u arriveert en weer automatisch geactiveerd zodra u het terrein verlaat. De brand- en inbraakbeveiliging is BORG 2 gecertificeerd.

Een ideale garagebox voor:

-Veilige opslagruimte
-Werkruimte
-Bedrijfsruimte

Oppervlakte

ca. 21 m2

Ligging en bereikbaarheid

ligt aan de Phileas Foggstraat op het bedrijventerrein Bargermeer, nabij Emmen. Bargermeer is het grootste bedrijventerrein van Noord-Nederland. De locatie is dan ook uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de provinciale wegen N391 en de N862, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Ook de A37 ligt vlakbij Emmen, waardoor het park vanuit meerdere richtingen gemakkelijk te bereiken is.

Parkeren

Rondom het GaragePark

Opleveringsniveau

-Stroom (4 punten) en verlichting (stroom wordt gedeeltelijk opgewekt met de aanwezige zonnepanelen op het park)
-Brand- en inbraakbeveiliging (BORG 2 gecertificeerd)
-Luxe sectionale Hörmann overheaddeur
-Eigen brievenbus op het park
De garagebox is voorzien van een luxe nieuwe vloercoating waardoor deze extra beschermd is en daarnaast eenvoudig schoon te houden is.

Koopcondities

Koopprijs: € 31.950,- K.K. excl. BTW (in verhuurde staat).

Aanvaarding: Per direct.

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

BTW: Ja, is van toepassing.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan