Resultaten laden ...

Postbaan 2 B

142 m2 bedrijfsruimte te huur in Wanssum

Kenmerken

Huurprijs € 2.250 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

Vrijstaand bedrijfsobject, bestaande uit bedrijfshal met aangrenzend magazijn, kantine, open loods en circa 4.745 m² grond. Diverse parkeerplaatsen op eigen terrein (omheind).

LIGGING
Gunstig gelegen aan de Rijksweg N-271 Venlo-Nijmegen en op vijf minuten rijden van A77 en A73. Nijmegen en Venlo zijn bereikbaar binnen 25 minuten.

BEDRIJFSHAL
Middels de entree in de zijgevel is het object bereikbaar. Vanuit deze entree zijn een kantine met inbouwkeuken, toilet en de bedrijfshal toegankelijk.

De bedrijfsruimte heeft een na geïsoleerde zadelkap. De gevels zijn in spouwmuur opgetrokken welke zeer waarschijnlijk niet zijn geïsoleerd. De vloer is voorzien van 30 × 30 beton tegels.

In de bedrijfsruimte ligt een separate cv installatie. De hal wordt verwarmd middels een Heather aangestuurd vanuit de centrale verwarming. Verder zijn er diverse radiatoren geplaatst. Qua Nuts voorzieningen ligt er gas, water, elektra.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein is verhard middels asfaltbeton er is een zeer royale opslagmogelijkheid aanwezig. Op het verharde buitenterrein zijn meerdere parkeerplaatsen te gebruiken alsmede voor te laden– en lossen. Het terrein is daarnaast middels een stalen poort afsluitbaar.

BESTEMMINGSPLAN
bedrijfsbestemming categorie 1 + 2.

Bouwjaar: 1960
Perceel: 4.745 m²
Oppervlakte: ca. 142 m²

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan