Resultaten laden ...

Raalterweg 50

75 - 250 m2 bedrijfsruimte te huur in Wesepe

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Wesepe Kern
Bedrijventerrein WESEPE

Het bedrijfscomplex de "Oude Melkfabriek" in Wesepe biedt volop mogelijkheden voor ondernemers. Van een klein administratiekantoor dat op zoek is naar een klein kantoor tot aan grote bedrijven die op zoek zijn naar een riant terrein voor buitenopslag. Binnen het bedrijfscomplex is ervoor vrijwel iedere ondernemer plek.

Het bedrijfscomplex bestaat uit bedrijfsruimte, kantoorruimte, opslagruimte voor inboedels en buitenterrein. De mogelijkheid is eveneens aanwezig om in samenspraak met de verhuurder de naastgelegen bedrijfswoning te moderniseren en te huren. Het buitenterrein is al te huur vanaf 25 m2, ideaal voor het stallen van een camper of vrachtwagen. Maar ook voor grote buitenopslag zijn er volop mogelijkheden.

Het bedrijfscomplex is grotendeels gevuld met uiteenlopende bedrijven. Door de vele informele ontmoetingen tussen ondernemers ontstaan er veel natuurlijke kruisbestuivingen dat zorgt voor veel creativiteit en mooie samenwerkingen.

Actuele beschikbaarheid:

Overkapping van 150 m² vanaf 1 juli 2024: €575,- per maand excl. BTW

Opslag te huur van 100 m² vanaf 1 mei 2024: €550,- per maand excl. BTW

Kantoorruimte van 95 m² vanaf 1 augustus 2024: €625,- per maand excl. BTW

Opslag met kantoor van 75 m² per direct: €550,- per maand excl. BTW.

Buitenterrein: circa 15.000 m2
Verschillende kavels te huur omgeven door hekwerk, verhard terrein (geschikt voor zwaar materiaal)(camerabewaking)

NU OOK NIEUW TE HUUR:

20/40 ft containers te huur als opslag en/of als kantoorruimte.
Huurprijs: Op aanvraag

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfscomplex is gelegen aan de doorgaande weg Raalterweg aan de rand van het kleinschalige dorp Wesepe (gemeente Olst-Wijhe). Wesepe is een dorp met circa 1.200 inwoners dat in een groene omgeving ligt tussen Deventer en Raalte. Mede door de diverse uitvalswegen zijn zowel de omringende dorpskernen als de steden Deventer, Zwolle, Apeldoorn en Almelo goed te bereiken. Maar ook met het openbaar vervoer is het bedrijfscomplex snel te bereiken. Op loopafstand ligt namelijk de bushalte met een rechtstreekse verbinding met Raalte en Olst.

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het bedrijfscomplex een "bedrijf” bestemming. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Overige huurcondities

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan