Resultaten laden ...

Raasdorperweg 150 A

54 m2 bedrijfsruimte te huur in Lijnden

Kenmerken

Huurprijs € 1.400 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend

VIER BEDRIJFSUNITS TE HUUR AANGEBODEN - LIJNDEN
NOG 1 UNIT PER DIRECT BESCHIKBAAR!!!

Per direct beschikbaar! Op de Raasdorperweg te Lijnden bieden wij vier casco nieuwe bedrijfsunits te huur. Het is tevens mogelijk om de bedrijfsunits af te laten bouwen. De bedrijfsunits, 2 laags, bestaan uit een opslagruimte en een kantoorruimte en hebben door de grote raampartijen veel natuurlijk lichtinval. De bedrijfsunits liggen op een gunstige locatie, namelijk nabij de A5, A9 en de A10. Zeer goed bereikbaar dus! Het is nu mogelijk om uw interesse kenbaar te maken.
Raasdorperweg 150A: REEDS VERHUURD
Raasdorperweg 150B: REEDS VERHUURD
Raasdorperweg 152A: REEDS VERHUURD
Raasdorperweg 152B: 106m2 bvo (tussenunit)

HET GEBOUW
Het betreft nieuwbouw bedrijfsunits die recent zijn opgeleverd. De bedrijfsunit bevinden zich momenteel in casco staat en kan eventueel in overleg afgebouwd worden met een wc, laminaat, systeemplafond, verlichting en airco. De vrije hoogte op de begane grond is 3,7m en op de eerste etage 2.9m. De begane grond vloer heeft een draagkracht van 1000kg/m2. Aan de voorzijde van de bedrijfsunit heb je twee parkeerplekken die bij de unit toebehoren.

HET GEBIED EN DE LIGGING
De bedrijfsunits bevinden zich op de Raasdorperweg te Lijnen. In de omgeving zitten diverse bedrijven en is qua ligging uitstekend bereikbaar met directe aansluitingen op de A5, A9 en A10. Voor vele bedrijven dus de ideale vestigingsplaats. Aan de voorzijde van de bedrijfsunit beschikt je over twee eigen parkeerplekken.

NUTSVOORZIENINGEN EN BELASTINGEN
Nutsvoorzieningen (water, elektra) dienen op eigen naam aangevraagd te worden. De OZB-gebruiker (huurders deel), rioolheffing en eventuele andere gemeentelijke heffingen dient door de huurder te worden voldaan.

HUURPRIJS EN BETALINGEN
Tussenunits casco: €1400,-- per maand excl. BTW, excl. servicekosten.
Hoekunits casco: €1500,-- per maand excl BTW, excl. servicekosten.
Tussenunits afgebouwd: €1750,-- per maand excl. BTW, excl. servicekosten.
Hoekunits afgebouwd: €1850,-- per maand excl. BTW, excl. servicekosten.
Alle units beschikken over een eigen parkeerplek. Betalingen voor de huurpenningen dienen maandelijks vooruit te geschieden.

HUURVOORWAARDEN
- 2 + 2 jarig huurovereenkomst met 2 jaarlijkse verlengingen
- Opzegtermijn 12 maanden
- Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).
- Jaarlijkse huurprijsindexatie
- Zekerheidsstelling: waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten (n.t.b.) te vermeerderen met (eventuele) omzetbelasting.
- Aanvaarding per direct mogelijk!

BEZICHTIGINGEN
Het is mogelijk om op afspraak de locatie te bezichtigen. Neem contact op om een bezichtiging in te plannen.

DISCLAIMER
De informatie op deze advertentie is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie van deze advertentie worden ontleend, evenmin aan de advertenties, foto’s en teksten. Hoewel Y-Vastgoed B.V. zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze advertentie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Y-Vastgoed B.V. niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Y-Vastgoed B.V. garandeert evenmin dat de advertentie foutloos of ononderbroken zal functioneren. Y-Vastgoed B.V. wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze advertentie uitdrukkelijk van de hand. Y-Vastgoed B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van bovengenoemde punten.