Resultaten laden ...

Rijksstraatweg 38 G

117 m2 bedrijfsruimte te huur in Sassenheim

Kenmerken

Huurprijs € 2.350 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Verspreide huizen Sassenheim

Unieke nieuwbouw bedrijfsunit met kantoorruimte beschikbaar op bedrijventerrein "Teylingen” in Sassenheim. Het pand zal in januari 2024 opgeleverd worden en heeft een uitstekende indeling en uitstraling. Zo ligt de bedrijfsunit direct aan het water en beschikt deze over een eigen vlonder. Ook kent het bedrijventerrein een zeer goede bereikbaarheid; de rijksweg A44 ligt op een steenworp afstand.

Gezien haar indeling, uitstraling en uitstekende ligging is deze bedrijfsunit uitermate geschikt voor bedrijven actief in het midden- en kleinbedrijf of transport gerelateerde bedrijven.

Metrages (BVO)

Bedrijfsruimte begane grond: circa 117 m2

Kantoorruimte eerste verdieping: circa 117 m2

Parkeren

De bedrijfsunit beschikt over twee privé parkeerplaatsen. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het gebouw een “Bedrijf-1” bestemming waarbij Bedrijven tot en met milieucategorie 3.1 zijn toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De bedrijfsunit zal casco worden verhuurd en is voorzien van onder andere:

- Betonvloer
- Overheaddeur
- Dubbele beglazing
- LED-verlichting
- Vaste trapopgang
- Toiletruimte

Huurcondities

Huurprijs: € 2.350,- per maand excl. BTW.

Servicekosten: In overleg.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 5 jaar

Opzegtermijn: 12 maanden.

Aanvaarding: In overleg, vanaf januari 2024.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring:

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan