Resultaten laden ...

Rijksstraatweg 69

302 m2 bedrijfsruimte te huur in Sleeuwijk

Kenmerken

Huurprijs € 55 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Kern Sleeuwijk
Bedrijventerrein DE HOOGJENS

Rijksstraatweg 69 te Sleeuwijk | Functionele bedrijfsruimte gesitueerd in representatief gebouw in de kern van Sleeuwijk.

ALGEMEEN
Deze functionele bedrijfsruimte bevindt zich in een levendig bedrijfscomplex in de kern van Sleeuwijk, op enkele minuten van de Rijksweg A-27. De bedrijfsruimte is opgesplitst in twee delen: één gedeelte is via de achterzijde te bereiken, en één gedeelte bevindt zich in het voorste-/middelste gedeelte. Het voorste-/middelste gedeelte heeft een oppervlakte van ca. 302 m² op de begane grond en is via de Rijksstraatweg d.m.v. een eigen entree te bereiken. De ruimte is o.a. voorzien van een overheaddeur, betonvloer en systeemplafonds met inbouwarmaturen. Dankzij de aanwezigheid van de functieaanduiding "detailhandel" biedt het object ruime gebruiksmogelijkheden.

OPTIONEEL BIJ TE HUREN:
Het gedeelte aan de achterzijde is via "De Hoogjens" te bereiken en heeft een oppervlakte van ca. 200 m2 op de begane grond en ca. 527 m2 op de verdieping. Deze ruimte is gescheiden van het middelste gedeelte d.m.v. tussenwanden. In overleg heeft u als huurder de mogelijkheid om het achterste gedeelte op de begane grond bij het gehuurde te betrekken, waardoor u het vloeroppervlak aanzienlijk kunt uitbreiden met deze extra bedrijfsruimte.

STERKE PUNTEN
- Goed bereikbare locatie
- Riante oppervlakte
- Voorzien van overheaddeur aan de voorzijde

OPPERVLAKTEN
Bedrijfsruimte midden-/voorzijde:
- Ca. 302 m2 begane grond

Optioneel: bedrijfsruimte achterzijde:
- Ca. 200 m2 begane grond
- Ca. 527 m2 verdieping

Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

- Gas-, elektra-, watervoorzieningen
- Alarmsysteem
- Noodverlichting
- Noodbewegwijzering
- Rookmelders
- Brandblusmiddelen
- Overheaddeur (3,5b x 4,2h)

BOUWAARD
Het object is in 1993 gerealiseerd. Het object is gebouwd op een betonfundering. De constructie betreft een staalconstructie. Het dak betreft een stalen dak welke geïsoleerd is. Het dak is afgewerkt met bitumen dakbedekking. De gevels bestaan uit geïsoleerde gevelplaten met golfprofiel. De beglazing betreft isolerende beglazing in aluminium kozijnen.

PARKEREN EN TERREIN
Het terrein is volledig verhard middels betonklinkers. Het terrein aan de achterzijde is voorzien van hekwerk. Zowel aan de voorzijde als aan de zijkant beschikt het object over ruim voldoende parkeergelegenheid.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Ter plaatse is het bestemmingsplan "Kern Sleeuwijk" van kracht, de bestemming betreft enkelbestemming bedrijf. Ter plaatse zijn bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan. Tevens heeft het voorste-/middelste gedeelte van de bedrijfsruimte de functieaanduiding detailhandel. Eventuele vergunningen dienen door huurder zelf bij de gemeente aangevraagd te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is gesitueerd aan de Hoogjens/Rijksstraatweg te Sleeuwijk. Het betreft een locatie langs de doorgaande weg richting de dorpskernen. Tevens is het object gesitueerd langs de toegangsweg tot het industrieterrein. Het object is gelegen op zeer korte afstand van de Rijksweg A-27. Binnen enkele minuten zijn de knooppunten Gorinchem (A-27/A-15) en knooppunt Hooipolder (A-27/A-59) te bereiken.
De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een groter object waarin onder andere een Chinees restaurant, dansschool, zitmeubelzaak en een horeca-/afhaalzaak zijn gevestigd.

KADASTER
Werkendam - S - 2229 (gedeeltelijk)

HUURPRIJS
€ 55,--/m2/jaar

AANVAARDING
In overleg

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, geïndexeerd worden. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.