Resultaten laden ...

Rijksweg 2

1.269 m2 bedrijfsruimte te koop in Baexem

Kenmerken

Prijs € 995.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Centrum Baexem

Multifunctioneel bedrijfspand met riante dienstwoning en agrarische percelen beschikbaar aan de rand van het centrum van Baexem. Het aangeboden object is uitermate geschikt voor ondernemers die wonen en werken willen combineren met veel ruimten in een mooie rustige omgeving.

Het dorp is gelegen in Midden Limburg en heeft een leuk centrum met een grote diversiteit aan horecagelegenheden en winkels. Het object is gelegen aan de Rijksweg N280 dat de steden Weert en Roermond met elkaar verbind en in directe verbinding staat met zowel de A2 (Maastricht – Amsterdam) en de A73 (Maasbracht – Nijmegen).

Oppervlakten (BVO)

Bedrijfsgedeelte (totaal: 810 m2 BVO)

Showroom: circa. 260 m2 BVO (inclusief kantoor, sanitaire voorzieningen en kantine)
Werkplaats: circa. 400 m2 BVO
Entresolvloer: circa. 140 m2 BVO

Woongedeelte (totaal: 459 m2 BVO)

Begane grond: circa. 166 m2 BVO
1e verdieping: circa. 113 m2 BVO
Kelderruimte: circa. 130 m2 BVO
Zolderruimte: circa. 50 m2 BVO

Kadastrale gegevens

Gemeente: Heythuysen
Sectie: U
Nummers : 227, 231 ,242 en 243

Perceelsoppervlakte (totaal: 16.879 m2)

Perceel met bedrijfsbestemming en dienstwoning: 4.682 m2
Agrarische grond: 12.197 m2

====================

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met woning ontvangen?

====================

Indeling bedrijfsgedeelte

Showroom met elektrische overheaddeur. Kantoor met systeemplafond. Kantine met inbouwkeuken voorzien van spoelbak en apparatuur, systeemplafond, trespabekleed toilet, wasruimte met RVS - spoelbak, douche en urinoir.

Entresolvloer, gelegen boven de kantine, het kantoor en gedeeltelijk boven de showroom. Werkplaats met een vrije hoogte van circa. 5,80 meter vier overheaddeuren, waarvan 3 elektrisch bediendbare, met een doorrijhoogte van circa. 3,55 meter. De werkplaats is voorzien van een gevlinderde olie en lekdichte betonvloer aangesloten op een olie- watercontrole put. Teven is er een waterreservoir van 5.000 liter in de grond aanwezig waar het wasgedeelte haar water vandaan haalt. In de werkplaats is momenteel ook een spuitcabine aanwezig, deze is in overleg met de verkopers over te nemen. Het gehele bedrijfsgedeelte is voorzien van vloerverwarming.

Indeling woongedeelte

De begane grond van de woning bestaat uit een entree met toilet en meterkast, grote woonkamer met keuken, slaapkamer met aangrenzende inloopkast, badkamer met ligbad, toilet, douche, bidet en wastafel en een tweede slaapkamer.

De eerste verdieping is te bereiken middels een afsluitbare deur vanuit de entree of via een vaste trapopgang aan de achterzijde van het huis en bestaat uit een grote woonkamer met keuken, twee slaapkamers en een badkamer met bubbelbad, douche, wastafel en toilet. Op de eerste verdieping is ook een riant dakterras aanwezig. Door het zelfstandige karakter van de eerste verdieping is de verdieping de laatste jaren als appartement verhuurd.

De zolderruimte is momenteel in gebruik als opslagruimte en is te bereiken middels een vlizotrap vanaf de eerste verdieping.

De kelderruimte is te bereiken vanuit de entree en een hellingbaan aan de achterzijde van het pand. De kelderruimte is momenteel in gebruik als opslag- wasruimte en fitness met sauna en infraroodcabine.

Buitenterrein

Aan de achterzijde van het bedrijfsgedeelte zijn vijf paardenstallen aanwezig, welke met een paardentrailer goed bereikbaar zijn middels toegangspad.

Het volledige buitenterrein is omheind met een onderhoudsvrije afrastering.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft een gedeelte van het perceel een bedrijfsbestemming met een dienstwoning en een gedeelte heeft een agrarische bestemming.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Koopcondities

Vraagprijs: € 995.000,- k.k.

Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de overeenkomst.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan