Resultaten laden ...

Rijnstraat 9 D

80 - 200 m2 bedrijfsruimte te huur in Oss

Kenmerken

Huurprijs € 1.750 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Elzenburg
Bedrijventerrein ELZENBURG A

Object
Onderhavig bedrijfsverzamelgebouw (bouwjaar medio 2004) is modern van opzet en heeft bovendien een fraaie gevelpartij, waarbij iedere unit is voorzien van een gedeeltelijke glazen gevel ter plaatse van het kantoor. De bedrijfsunit is geheel zelfstandig en voorzien van toilet, pantry en eigen nutsaansluitingen. De ruimte die thans te huur wordt aangeboden omvat een bedrijfs-/opslagruimte van 200 m² en een kantoorruimte van 80 m² verdeeld over twee bouwlagen.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte kent een volledig opleveringsniveau en is onder andere voorzien van een vloeistofdichte betonvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur, TL-verlichtingsarmaturen, gasheater en krachtstroom. De kantoren zijn feitelijk direct te betrekken en voorzien van pantry, toilet met fontein, c.v.-installatie met radiatoren, systeemplafond met TL-inbouwarmaturen en alarminstallatie.

Parkeren
De parkeerplaatsen op het binnenterrein van het complex zijn samen met overige huurders te gebruiken. Op het gemeenschappelijk binnenterrein zullen, in overleg met verhuurder, parkeerplaatsen worden toegewezen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan