Resultaten laden ...

Robbenplaatweg 15 G

300 m2 bedrijfsruimte te huur in Roodeschool

Kenmerken

Huurprijs € 40 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Eemshavengebied
Bedrijventerrein EEMSHAVEN
Bouwjaar 2010

Drie representatieve bedrijfsunits gelegen aan de Robbenplaatweg in Eemshaven zijn momenteel beschikbaar voor de verhuur. Het gebouw is gebouwd omstreeks 2011 en is in de loop der jaren goed onderhouden. Bij de bouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen wat de uitstraling van het gebouw absoluut ten goede is gekomen.

Beschikbare ruimtes

Hal 1: VERHUURD
Hal 2: VERHUURD
Hal 3: VERHUURD
Hal 4: circa 300 m² BVO

Buitenterrein van circa. 300 m2

Ligging en bereikbaarheid

Het gebouw is gelegen op het Oostelijk Industrieterrein van Eemshaven. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Rijksweg A7 zijn uitstekend bereikbaar middels de Provinciale wegen N33 en de N360.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.

Bij het bedrijfspand zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Optioneel

Bestemming

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Alarminstallatie
• Brandpreventiemiddelen
• Elektrische overheaddeuren
• Gasheater
• Krachtstroom ( 3 x 80 A)
• Lichtkoepel
• Pantry
• Stelcon betonplaten (as last: ca. 15.000)
• Toilet
• TL-Verlichting
• Vrije hoogte voorzijde circa 5,5 meter
• Vrije hoogte achterzijde circa 4,2 meter

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 840,- per maand excl. BTW (afhankelijk van de unit en huurperiode)

Huurtermijn: In overleg, vanaf 1 maand

Servicekosten: Nader overeen te komen

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan