Resultaten laden ...

Saksenweg 16

1.318 m2 bedrijfsruimte te koop in Oss

Kenmerken

Prijs € 1.450.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Danenhoef
Bedrijventerrein DANENHOEF-OOST

Dit is een perfecte plek om wonen en werken te combineren. De markante vrijstaande woning bied je in deze mix het fijne wooncomfort dat je zoekt. Terwijl je in het bedrijfsgebouw riante ruimte krijgt om een scala aan bedrijfsactiviteiten te ontplooien. Daarmee is het voor ondernemende bewoners een ideale combinatie tot in de verre toekomst.

Bedrijfsgebouw
Voor het bedrijfsmatige gedeelte is de centrale ligging op dit moderne bedrijventerrein absoluut een eerste plus. Via de brede ontsluitingswegen ben je snel bij de N329, die een rechtstreekse verbinding geeft naar zowel de A50 als de A59. In vijf minuten ben je al op weg richting Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch.

Het binnenterrein voor de bedrijfshal geeft de nodige parkeerruimte voor medewerkers en bezoekers. En verder is er veel ruimte om te manoeuvreren. Via overheaddeuren is de bedrijfshal vervolgens toegankelijk. Door de royale afmetingen en hoogte zijn er binnen in de hal veel mogelijkheden voor tal van bedrijfsactiviteiten.

Naast de hal is een apart kantoorgedeelte van twee verdiepingen. Hierin bevinden zich een showroom, meerdere kantoren, een werkplaats, kantine met pantry, bergruimtes en een aparte toiletruimte. Het kantoorgedeelte heeft aparte eigen toegangsdeuren. Het gehele bedrijfsgebouw is uiteraard voorzien van de noodzakelijke moderne faciliteiten.

Woonhuis
Bij het woonhuis aan de straatzijde zal direct de moderne en solide uitstraling opvallen. Die belooft royale ruimte en eigentijds woongemak. Een belofte die voorbij de voordeur meteen wordt ingelost. De luxe afwerking en het heldere karakter door de grote ramen zetten meteen de toon. Dit komt al fraai tot uiting in de sfeervolle woonkamer en de lichte leefkeuken.

Ook op de verdiepingen krijgt het woonplezier een passend vervolg. Waarbij de vier slaapkamers bovendien voor veel flexibiliteit zorgen. Het omvormen van een kamer tot hobbyruimte is bijvoorbeeld geen enkel probleem. En hetzelfde geldt voor de voormalige garage,aansluitende bijkeuken en bijgebouw. Ruimtes die voor meerdere doeleinden geschikt zijn. Waarbij je trouwens nog meer dan voldoende eigen parkeergelegenheid hebt op de ruime opritten aan weerszijden van de woning.

De luxe van het woongedeelte wordt aangevuld met de extra mogelijkheden van het souterrain. Hier word je opnieuw verrast door de beschikbare ruimte. Naast de installatieruimte, spoelkeuken, berging en provisieruimte vind je hier een eigen wellness met sauna en stoomcabine. Ook kunnen gemakkelijk een fitness- en hobbykamer worden toegevoegd.

De uitgestrekte voor- en achtertuin maken het woongedeelte helemaal compleet. Door de vrije ligging heb je hier veel zonuren en privacy om heerlijk te ontspannen. Verder heb je door de centrale ligging op dit bedrijventerrein prima verbindingen naar het stadscentrum van Oss en het dorpscentrum van Berghem. En natuurlijk is er, zoals aangegeven, een snelle route naar de snelwegen.

Pluspunten

Woning

+ Parkeren op eigen opritten aan weerszijden van de woning. Een van de opritten is afgesloten met een lage hekwerkpoort.

+ Hal bevat de meterkast, het trappenhuis en de moderne, geheel betegelde toiletruimte met wandtoilet, urinoir en fonteintje. In de hal ligt een plavuizenvloer.

+ Royale woonkamer heeft een zeer lichte uitstraling door groot hoekvenster met deelramen in erker aan de voorzijde en openslaande deuren aan de tuinzijde. De lichte tinten van stucwerkwanden, plafond met sierlijsten en spotverlichting brengen het licht verder de ruimte in. De woonkamer is voorzien van een open haard en een vaste kast. Er ligt een stijlvolle eikenhouten vloer met vloerverwarming. Fraaie stalen deuren verdelen de kamer in een zitgedeelte en eetkamer.

+ Open boogportalen naar luxe leefkeuken met groot schiereiland en keukenblok. De keuken is uitgevoerd met een 5-pits gaskookplaat, anderhalve spoelbak, Quooker kraan, roestvrijstalen afzuigkap en spatwand, oven, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Bij een groot hoekvenster met deelramen is een mooie plaats voor de eettafel. Plavuizenvloer in de keuken gaat verder in de bijkeuken.

+ In de bijkeuken is een compact keukenblok geplaatst. Hier bevindt zich een tweede geheel betegelde toiletruimte met wandtoilet en urinoir. De bijkeuken heeft een raam en een buitendeur. Tussendeur naar extra ruimte aan de voorzijde.

+ Grote extra kamer -voormalige garage - heeft openslaande deuren en een aparte loopdeur aan de voorzijde. Aan de andere zijde is een keukenblok geplaatst. Plafond bevat spotverlichting en lichtkoepel.

+ Souterrain met royale relaxruimte, installatieruimte, spoelkeuken met keukenblok in hoekopstelling, provisieruimte en een berging. Hoog geplaatste ramen zorgen voor een prima lichtinval. In het plafond is verlichting geïntegreerd en er ligt een tegelvloer. Relax annex fitnessruimte is ingericht met een sauna en een stoomcabine. In de installatieruimte zijn kastenwanden waarin aansluitingen zijn voor wasmachine en droger. Ook zijn hier de HR-combiketel, de warmtepomp en verdelers van de vloerverwarming geïnstalleerd.

+ Naast de woning bevindt zich een royaal stenen bijgebouw met een sectionaaldeur en een raam. Openslaande deuren aan de zijkant komen uit onder een overkapping bij de woning.

+ Compacte geheel betegelde badkamer heeft een sfeervol halfrond venster, inloopdouche, wandtoilet en urinoir.

+ Achtertuin is ingericht met een centraal gazon en verharde terrassen. Achterin is een royaal overkapt vlonderterras. Hiernaast staat een groot houten tuinhuis.

+ Vier ruime slaapkamers op de eerste verdieping hebben draai-kiepramen en een eigen thermostaat. In de hoofdslaapkamer geven openslaande deuren toegang tot een balkon. Op de gehele verdieping ligt een drempelloze laminaatvloer.

+ Stijlvolle badkamer is geheel betegeld en voorzien van twee hoog geplaatste ramen, spotverlichting, ligbad, inloopdouche met regendouche, designradiator, wandtoilet en badkamermeubel met dubbele wastafel.

+ Separate toiletruimte op overloop is geheel betegeld en bevat een wandtoilet en fonteintje.

+ Vlizotrap naar bergzolder tweede verdieping.

Bedrijfsruimte

+ Kantoorgedeelte met twee verdiepingen is uitgevoerd met airco, systeemplafonds, data-aansluitingen en een siergrindvloer met vloerverwarming.

+ Centrale entree in showroom en toegang tot twee kantoren en toiletruimte op begane grond. De toiletruimte bevat een wandtoilet en twee urinoirs.

+ Op de verdieping bevinden zich kantoren, een kantine met uitgebreid keukenblok in U-vorm, een kleedruimte, douche, toiletruimte en cv-ruimte.

+ Bedrijfshal is toegankelijk via overheaddeuren. Hier zijn veel opslag- en bergingsmogelijkheden. Verder zijn er een kantoor en een toiletruimte. Verwarming door gasheaters.

+ Naast de bedrijfsruimte is een overkapte afsluitbare buitenruimte.

Oppervlakten

+ Woonoppervlakte 272 m2
+ Overig inpandig 6 m2
+ Gebouwgebonden buitenruimte 20 m2
+ Externe bergruimte (garage woning, schuur woning en bedrijfshal) 1386 m2
+ Inhoud woning 1002 m3

Bijzonderheden

+ Energielabel A.
+ HR-combiketel (2021).
+ Volledig geïsoleerd (dak, muren en vloer) en dubbel glas.
+ Warmte terugwin installatie (2021).
+ Gedeeltelijk vloerverwarming.
+ Domotica (verlichting, alarm, rolluiken en dergelijke).

Aanvaarding
In nader overleg.