Resultaten laden ...

Sluisweg 0 ong

246 m2 bedrijfsruimte te koop in Lemmer

Kenmerken

Status Onder optie
Prijs Prijs op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Lemstervaart

Businesspark Lemmer | Bedrijfsunits met een oppervlakte van 204 m² t/m 418 m² in nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw.

ALGEMEEN
Op een mooie locatie aan de Sluisweg in Lemmer wordt dit kleinschalige nieuwbouwproject gerealiseerd, bestaande uit 6 hoogwaardige bedrijfsruimten die optimaal zijn voor kleinere bedrijven en zelfstandigen. Elke unit zal o.a. beschikken over een overheaddeur, loopdeur en eigen parkeerplaatsen.

Sluisweg bwnr-2 betreft een bedrijfsunit met een oppervlakte van 123 m² (BVO) op de begane grond en 123m² (BVO op de verdieping. De units zullen casco opgeleverd worden, met de mogelijkheid om als koper de ruimte verder naar uw wensen af te (laten) werken.

STERKE PUNTEN
- Betaalbare bedrijfsunit
- Nieuwbouw
- Overheaddeur van 3,935x3,500 meter
- Eigen parkeerplaatsen

OPPERVLAKTEN
- Begane grond: ca. 123 m² BVO
- Verdieping: ca. 123 m² BVO
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het bedrijfsverzamelgebouw zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2025 worden opgeleverd. Het bedrijfsverzamelgebouw zal worden voorzien van een gewapende betonnen fundering op in de grond gevormde betonpalen. De begane grondvloer wordt in het werk gestort en monolithisch afgewerkt. De vloer wordt geïsoleerd uitgevoerd en is berekend op een maximale vloerbelasting van 1.000 kg/m2. De constructie betreft een staalconstructie. De gevels rondom bestaan uit sandwichbeplating met enkele detailleringen. De binnenwanden zullen bestaan uit prefab beton binnenwanden. De dakconstructie bestaat uit zelfdragende geprofileerde stalen dakplaten welke worden gemonteerd op de staalconstructie. Het dak wordt voorzien van isolatie en afgewerkt met 1,5 mm dikke PVC dakbedekking. Het dak is berekend op het plaatsen van eventuele zonnepanelen.
*In de brochure treft u de volledige technische omschrijving van het object.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt standaard opgeleverd inclusief o.a.*
- Meterkast
- Afgedopt afvoerpunt riolering achter/naast de meterkast
- Mantelbuizen t.b.v. de nutsvoorzieningen
- Overheaddeur van 3,935x3,500 meter
- Loopdeur
- 3 eigen parkeerplaatsen
- 1 parkeerplaats op mandelig perceel
*In de brochure treft u de volledige technische omschrijving van het object.
**Zie brochure voor de standaard kopersoptielijst

PARKEREN EN TERREIN
Bedrijfsunit bwnr-2 is gesitueerd achterin het gebouw en beschikt over een drietal eigen parkeerplaatsen en één parkeerplaats op het mandelig perceel. Het terrein wordt volledig verhard middels betonklinkers.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bestemming is bedrijfsdoeleinden. Eventuele vergunningen dienen door de koper zelf bij de gemeente geregeld te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het nieuwe businesspark zal een dynamische omgeving bieden waar bedrijven en ondernemers kunnen samenwerken
en innoveren. Een stimulerende zakelijke omgeving met een uitstekende ligging op 5 minuten afstand van de Rijksweg A6
en de Provinciale weg N712
- Sneek bereikbaar in 25 (auto) minuten
- Leeuwarden bereikbaar in 40 (auto) minuten
- Centrum Lemmer bereikbaar in 2 (auto) minuten

KADASTER
Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gerealiseerd op het perceel Lemmer - A - 6974 & 5194. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 1.495 m². Als koper wordt u eigenaar van een nader uit te splitsen deelperceel.

VRAAGPRIJS
€ op aanvraag, v.o.n. exclusief btw

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

AANVAARDING
Nader te bepalen

ZEKERHEIDSSTELLING KOOP
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom dient binnen vier weken na koopovereenstemming te worden gedeponeerd bij de notaris.

COURTAGE
Mocht door de bemiddeling van Hofstede® Bedrijfshuisvesting
een transactie tot stand komen, bent U ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. De verkoper treedt op als opdrachtgever richting de makelaar.

VOORBEHOUD
Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring is verleend, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.