Resultaten laden ...

Snipperlingsdijk 52 -54

2.500 - 5.000 m2 bedrijfsruimte te huur in Deventer

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Deltabuurt
Bedrijventerrein BERGWEIDE

NIEUWBOUW
Op deze super zichtlocatie aan de Snipperlingsdijk - één van de drukste doorgaande wegen van Deventer - is grond beschikbaar voor de realisatie van een "bedrijfspand op maat"!
Naast de nieuwbouw van STIHO Bouwplein (hout en bouw) is er ruimte voor een compleet nieuw gebouw dat mede naar de wensen van de huurder kan worden gerealiseerd.
Het bestaande magazijn van ca. 1.000 kan worden uitgebreid en/of worden aangevuld met showroom/verkoopruimte, kantoor e.d. van in totaal nog eens ca. 500 tot 750 m² of het dubbele als er in twee bouwlagen wordt ontwikkeld. Ook kan er iets volledig nieuws worden gerealiseerd op het beschikbare perceel van ca. 5.000 m².
Kortom: nagenoeg alle opties zijn bespreekbaar.

Het pand bevindt zich niet alleen aan één van de drukste invalswegen van Deventer maar ook op korte afstand van de N348 en de autosnelweg A1.
Het NS-station van Colmschate (Deventer-Oost) ligt op ca. 2 kilometer afstand evenals het grote wijkwinkelcentrum Colmschate en de perifere detailhandel locatie ‘Runshoppingcenter de Snipperling’.

OPPERVLAKTE
Metrage en bouwvolume zijn in overleg nader te bepalen.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan biedt ruimte aan bedrijven t/m milieu categorie 2, volumineuze detailhandel, dienstverlening al dan niet met kantoren en ondersteunende horeca.
Een mooie ruime bestemming derhalve.

HUURPRIJSINDICATIE:
- Bestaande bedrijfshal € 55,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW;
- Showroom € 75,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW;
- Kantoor (casco) € 100,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
In overleg.

INDEXERING
Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI), reeks CPI- alle huishoudens (op basis van het meest recente basisjaar), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

DISCLAIMER
Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze werkzaamheden de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan