Resultaten laden ...

Staringlaan 16

192 m2 bedrijfsruimte te huur in Waddinxveen

Kenmerken

Aantal parkeerplaatsen 1
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Bedrijventerrein Noordkade

BETREFT
Ca. 96 m2 bedrijfsruimte met ca. 96 m2 kantoorruimte gelegen aan de Staringlaan 16 F op het bedrijventerrein “Noord” te Waddinxveen. Het complex heeft een strak klassieke, zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan showroom, werkplaats, kantoor, of opslagruimte.

De bedrijfsunit is vrij in te delen. De unit heeft op de begane grond een vrije hoogte van ca. 3,70 m1 en op de verdieping een vrije hoogte van ca. 3 m1. In de gevel wordt een handbediende overheaddeur geplaatst. Daarnaast beschikken de units over een eigen entreedeur.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De bedrijfsunits zijn gunstig gelegen op een representatieve locatie aan de Staringlaan op het bedrijven- en kantorenpark Waddinxveen-Noord en is met enkele autominuten goed bereikbaar via de N453 en de N207 op de snelwegen A12 (Den Haag - Utrecht) en A20 (Rotterdam-Utrecht).
Ook per openbaar is het object prima bereikbaar door de op loopafstand gelegen busverbinding die aansluit op het R-Net station van Waddinxveen en het NS station Gouda.

PARKEREN
Er zijn 2 parkeerplaatsen voor de unit gelegen. Tevens is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving.

INDELING
Ca. 96 m² bedrijfs-/ opslagruimte gelegen op de begane grond.
Ca. 96 m² kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

VOORZIENINGEN
De bedrijfsruimte zal als casco worden verhuurd maar o.a. voorzien van:
- Toilet;
- Pantry;
- 10 zonnepanelen;
- Betonvloer met een vloerbelasting van 2000 kg/ m2
- Aluminium gevels met isolatieglas
- Geïsoleerd dak
- Overheaddeur

HUURPRIJS
€ 2.250,00 per maand exclusief btw.

SERVICEKOSTEN
€ 35,00 per maand exclusief btw.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.