Resultaten laden ...

Stationsstraat 30

150 m2 bedrijfsruimte te huur in Markelo

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

OBJECT/LIGGING
In de sporthal is een ruimte vrijgekomen van circa 150 m² welke beschikbaar is voor verhuur. Mede gebruiker van de sporthal is de buitenschoolse opvang (BSO). De ruimte is zeer geschikt voor sport gerelateerde doeleinden en/of contactberoepen (personal trainer, fitness, workshops, vergaderzaal, fysio, kantoor) en kan naar eigen wens ingericht worden. De locatie is goed bereikbaar en beschikt over meer dan genoeg parkeergelegenheid. De ruimte is bereikbaar via de hoofdingang van de sporthal.

Sporthal "De Haverkamp" bestaat sinds 1989 en is in 1997 uitgebreid tot zijn huidige vorm. Een aantal jaren geleden zijn alle kleedkamers gerenoveerd en in 2013 zijn alle daken vernieuwd en de gevelplaten vervangen, waarbij zowel dak als gevels extra geïsoleerd zijn. De multifunctionele inrichting van het complex zorgt ervoor dat het zeer geschikt is voor veel verschillende soorten activiteiten.

Ben jij op zoek naar een ruimte met genoeg parkeerplaatsen waarmee je een passende invulling kan geven aan de sporthal, of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

OPPERVLAKTE
circa 150 m2

BESTEMMING
Bij de gemeente Hof van Twente valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Markelo-West.
De bestemming van het perceel is: Sport. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen. Overige bedrijfsactiviteiten (kantoorruimte) behoren tot de mogelijkheden.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt opgeleverd in huidige staat, o.a. voorzien van:
- systeemplafond;
- centrale verwarming;
- Luchtbehandeling;

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

HUURGEGEVENS

HUURPRIJS
n.o.t.k.

SERVICEKOSTEN
n.n.b.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURTERMIJN
In onderling overleg.

INGANGSDATUM
In onderling overleg

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-01-2015 is vastgesteld en op 17-2-2015 is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website met aanvullende bepalingen door verhuurder.

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan