Resultaten laden ...

Stationsweg 0 ong

18 m2 bedrijfsruimte te huur in Venray

Kenmerken

Huurprijs € 149 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Venray-Oost

Bedrijfs- of garageboxen van Boxcomplex in Venray.
Opslag- of werkruimte kopen of huren in Venray kan binnenkort met de nieuw te bouwen bedrijfs- / garageboxen van Boxcomplex. Na het succes van ons 1 e park in de provincie Limburg op de locatie de Hanze in Roermond, kunt u vanaf nu een garagebox reserveren om te kopen of te huren die aan alle moderne eisen voldoet in het park Venray.
Boxcomplex Venray wordt gerealiseerd op business park ‘de Hulst’. Businesspark ‘de Hulst’ is een bedrijvenpark dat zich richt op kleinschalige bedrijven. Het maakt deel uit van industrieterrein ‘de Hulst 1’ waar reeds diverse bedrijven gevestigd zijn. Bedrijventerrein De Hulst onderscheidt zich door de uitstekende bereikbaarheid via de N 270 en de A 73. Venray. Het complex zal worden voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een toegangspoort, toiletten, camerasysteem ect. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie 2 t/m 3.2.

Hoogwaardige opslagruimte
Een garagebox van Boxcomplex Venray is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor de inhoud beschermd is tegen alle weersomstandigheden, brand en ongewild bezoek. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van ventilatie en elektriciteit zodat u ze ook moeiteloos als bedrijfsruimte kunt huren. De opslagruimtes van Boxcomplex in Venray zijn gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken. Lees meer over onze garageboxen.

Het terrein van Boxcomplex in Venray bestaat uit ca. 60 garageboxen gelegen op de begane grond. Alle boxen beschikken over een eigen postbus en intercom. Er is keuze uit verschillende typen opslagruimte van 12 m2 tot 42 m2. De hoogte van de boxen is 2,50 of 3 meter, afhankelijk van het type. Alle boxen zijn 3 meter breed.

Boxtypes en prijzen

BOXCOMPLEX TYPE 2
3 m. x 6 m. x 2,5 m.
Koop: € 24.900 v.o.n.
Huur: € 149,- p.m.

TYPE 2D + LOOPDEUR
2x 3 m. x 6 x 2,5 m.
Koop: € 51.175 v.o.n.
Huur: € 299,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 3
3 m. x 7 m. x 3 m.
Koop: € 30.500 v.o.n
Huur: €189,- p.m.

BOXCOMPLEX TYPE 3D
2x3 m. x 7 x 3 m.
UITVERKOCHT
Huur: €375,-

BOXCOMPLEX TYPE 1-4
3m. x 4m. x 2,5 m.
Koop: € 17.900 v.o.n.
Huur: N.V.T.

BOXCOMPLEX TYPE 5H
3,5 x 6 x 3 en 3 x 7 x 3
UITVERKOCHT
Huur: €375,-

Alle Prijzen zijn Excl. 21% BTW. Huurtermijn Vanaf 1 jaar. De bovenstaande maten zijn buitenmaten.

VvE en Servicekosten
Voor een overzicht van de kosten voor Vereniging van Eigenaren, servicekosten en extra opties kunt u in het PRIJSOVERZICHT kijken.

Onze garageboxen in Venray zijn veelgevraagd!

Neem daarom snel contact met ons op om deze grote kans niet te missen.

Bel ons op 085 – 773 1802 of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.