Resultaten laden ...

Stoppelploeg Bedrijf 0 ong

40 - 110 m2 bedrijfsruimte te huur in Biddinghuizen

Kenmerken

Huurprijs € 559 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Buitengebied Biddinghuizen

Combipark Biddinghuizen – Bedrijfsunits
Na een succesvolle realisatie van ‘Combipark Wentelploeg’ kondigt BENK Projectontwikkeling Flevoland BV ‘Combipark Biddinghuizen’ aan!

Met ‘Combipark Biddinghuizen’ wordt een prachtig bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein ‘Noorderbaan’ te Biddinghuizen gerealiseerd. ‘Combipark Biddinghuizen’ voorziet in bedrijfsunits vanaf 40m2 op de begane grond. Kiest u voor een verdiepingsvloer dan verdubbelen de metrages, het is volledig aan u. Bent u op zoek naar een bedrijfsunit van specifiek formaat, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. In een vroeg stadium is er nog met wanden en dus indeling te schuiven.

‘Combipark Biddinghuizen’ wordt gerealiseerd aan de Stoppelploeg op bedrijventerrein ‘Noorderbaan’ te Biddinghuizen. De gemeente Dronten heeft een goed ondernemersklimaat en is uitermate geschikt voor lokaal en regionaal opererende bedrijven. Het midden- en kleinbedrijf (MKB) in de gemeente Dronten doet het bijzonder goed. Door de continue aandacht voor innovatie, kwaliteit en veiligheid en de betrokkenheid bij elkaar en de omgeving zorgen ze voor duurzame verbindingen en sterke samenwerkingsverbanden. Hier plukt u als ondernemer ook de vruchten van.

De bedrijfsunits zijn te gebruiken als opslagruimte of bedrijfsruimte en kunnen worden voorzien van stroom, verlichting water en riolering. ‘Combipark Biddinghuizen’ voorziet in de groeiende behoefte aan huisvesting voor onder andere: Aannemers, installateurs, stukadoors, schilders, webwinkels en dergelijke. Iedere opslagunit een eigen huisnummerbeschikking en kan iedere bedrijfsunit worden voorzien van elektra en water.

Nieuw op ‘Combipark Biddinghuizen’ zijn de 7 tot 9 meter lange bij 4 meter brede bij 4m hoge opslagunits. Deze units zijn specifiek ontworpen om grotere voertuigen te stallen. Te denken valt aan bussen, trailers, caravans of campers.

Kenmerken van Combipark Biddinghuizen
- Status: Verkoop
- Start bouw: Tweede kwartaal 2024
- Omvang: 11 bedrijfsunits en 20 opslagunits
- Bezoekadres: Stoppelploeg, ‘Noorderbaan’ te Biddinghuizen (Flevoland)

Standaard voorzieningen bedrijfsunits
- 24/7 camerabeveiliging
- Overheaddeur
- Separate loopdeur
- Betonvloer begane grond
- Kunststof kozijnen
- Het gehele buitenterrein wordt verhard

Mogelijke opties
- Draaikiepraam met zomer en winterstand
- Verdiepingsvloer, trap en/of goederenlift
- Wateraansluiting met eigen watermeter en afgedopt vuilwaterriool
- Extra waterafvoerputjes in de betonvloer
- Elektra aansluiting: 3x 25A of 3x 40A
- Aangelegde meterkast met 4 groepen, verlichting en stopcontacten
- Elektrische overheaddeur
- Alarminstallatie
- Toilet, keuken in samenwerking met afbouwer
- Overige wensen in overleg

Beschikbaarheid en prijzen
- Verkoopprijs bedrijfsunits €65.000,- Excl. BTW en vrij op naam geleverd
- Verkoopprijs bedrijfsunits met straatzicht €95.000,- Excl. BTW en vrij op naam geleverd
- Huurprijs: €559,- Excl. BTW per maand!

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================