Resultaten laden ...

Titaniumweg 340

24 m2 bedrijfsruimte te koop in Alphen aan den Rijn

Kenmerken

Prijs € 47.500 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Heimanswetering
Bedrijventerrein Heimanswetering

TE KOOP EN DIRECT BESCHIKBAAR:

Wij bieden een nieuwbouw bedrijfsruimte/garagebox van circa 24 m² BVO gelegen aan de Titaniumweg 340 te Alphen aan den Rijn aan. Deze bedrijfsruimte/garagebox maakt onderdeel uit van een bedrijventerrein. Gelegen op de verdieping en bereikbaar via goederenlift en trap.
De unit is voor meerdere doeleinden te gebruiken o.a. als opslag van goederen, materialen, gereedschappen en machines en voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden of het runnen van een webshop.

Locatie en bereikbaarheid
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op het bedrijventerrein de “Heimanswetering” te Alphen aan den Rijn. De Titaniumweg is gelegen op de nieuwe uitbreiding van het bedrijventerrein “Heimanswetering” naast de Staalweg. Goede uitvalswegen zorgen voor uitstekende verbindingen met onder andere Schiphol, Amsterdam en Den Haag.
Per openbaar vervoer is het object goed te bereiken, dankzij op enkele minuten loopafstand gelegen bushalte van waaruit het NS-station van Alphen aan den Rijn goed bereikbaar is.

Indeling:
De unit is groot circa 24 m² BVO en zal casco opgeleverd worden.

Koopprijs:
€ 47.500,- v.o.n. exclusief BTW. Overdrachtsbelasting is niet van toepassing. Het is ook mogelijk deze te huren voor € 250 per maand exclusief servicekosten, electra verbruik en BTW.

Opleveringsniveau:
- Geïsoleerde sectionaaldeur met cilinderslot;
- Electrische sectionaaldeur;
- Raam in achtermuur;
- Betonvloer met een vloerbelasting van 350 kg/m²;
- Electra tussenmeter in de centrale ruimte;
- Parkeergelegenheid direct naast de goederenlift en trap;
- Centrale sanitaire ruimte met water.

Bestemmingsplan:
Het boxxparq complex wordt gerealiseerd op het Heimanswetering bedrijvenpark te Alphen aan den Rijn. Het bedrijventerrein heeft een oppervlakte van 28 hectare en er zijn in totaal zo’n 265 bedrijven gevestigd, divers in omvang en qua branchering. In dit gebied is het bestemmingsplan ‘Heimanswetering 2018’ van toepassing. Het boxxparq complex past binnen het vigerende bestemmingsplan.

Zekerheidsstelling:
Koper dient binnen 2 weken na onvoorwaardelijke overeenstemming een waarborgsom danwel een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================