Resultaten laden ...

Transportweg 5

941 - 15.880 m2 bedrijfsruimte te huur in Waddinxveen

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen in Schieland
Bedrijventerrein Distripark A 12

Hoogwaardige logistieke nieuwbouw ontwikkeling op het Distripark in Waddinxveen. Het nieuwe distributiecentrum is een geheel eigentijdse ontwikkeling gelegen op bedrijventerrein Distripark Doelwijk in Waddinxveen. Met zijn ligging aan de A12 en de A20, in het zuidelijke deel van de Randstad, zijn ruim 8.2 miljoen inwoners en consumenten snel te bereiken. Waddinxveen is door een samenwerking van de gemeenten Bleiswijk, Lansingerland, Zoetermeer en Zuidplas in de afgelopen jaren actief gepromoot voor logistieke toepassingen.

De grote Randsteden Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht zijn zeer goed bereikbaar vanuit Waddinxveen, waardoor het een ideale locatie is voor zowel logistieke dienstverlening als e-commerce activiteiten.

Directe omgeving
Het bedrijventerrein Distripark Doelwijk in Waddinxveen is voor logistieke gebruikers met zowel een regionale als een internationale focus ideaal gelegen. Zo zijn op dit bedrijventerrein onder andere Nedcargo Logistics, Lekkerland Nederland B.V., DACHSER Netherlands B.V. en een Postnl Benelux- distributiecentrum gevestigd. De centrale ligging, aanvoerroutes en beschikbare ruimte zijn ideaal in Waddinxveen. Daarnaast bieden het nabijgelegen station Waddinxveen Triangel en de lokale lijnbussen een uitstekende bereikbaarheid voor de lokale beroepsbevolking.

Eigenschappen
Dit representatieve distributiecentrum wordt opgeleverd volgens het BREEAM Very Good certificaat en zal naar verwachting worden opgeleverd in het 4e kwartaal van 2024. Het pand zal bestaan uit ongeveer 14.750 m² warehouse, 1.130 m² mezzaninevloer en 941 m² kantoorruimte (verdeeld over twee lagen). De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van 12,20 meter; onder de mezzaninevloer bedraagt dit 4,80 meter. Het DC beschikt over 15 laaddocks, naast 2 overheaddeuren op het maaiveld. Verdeeld over het voor- en zijterrein worden circa 188 parkeerplaatsen gerealiseerd. Vanaf de A12 bereik je in slechts enkele minuten het nieuwe distributiecentrum.

Distripark Doelwijk A12 | Altijd Dichtbij
Bedrijventerrein Distripark Doelwijk is centraal gelegen in de regio Midden Holland. In de nabijheid bevinden zich de A12, richting Utrecht en Den Haag alsmede de A20 richting Rotterdam. Voor uw klanten en leveranciers is de reistijd met de auto tot de snelwegen A12 en A20 in enkele minuten bereikbaar, waarbij het industrieterrein via 3 verschillende richtingen ontsloten wordt. Het wereldhavengebied Rotterdam en de luchthavens Rotterdam The Hague en Schiphol zijn snel bereikbaar. Binnenvaartterminal Alpherium in Alphen aan de Rijn ligt in de directe omgeving en biedt uitstekende mogelijkheden voor transport over binnenwater. Voor uw personeel is de reistijd met de auto binnen enkele minuten tot de snelwegen A12 en A20. Waddinxveen heeft verder een goed openbaar vervoer netwerk met drie treinstations en prima busverbindingen. Bij het pand is er de mogelijkheid om circa 188 parkeerplaatsen te realiseren.

Distripark Doelwijk
Distripark Doelwijk is een groot bedrijventerrein met vooral landelijk opererende bedrijven, gespecialiseerd in transport en/of logistiek. Doelwijk ligt in de as van de A12 en de A20 en wordt gezien als de logistieke hotspot van Waddinxveen. Er is een actieve bedrijvenvereniging (Vereniging Bedrijvenpark Doelwijk) die de collectieve belangen van de ondernemers behartigt. Ze verzorgt onder andere de bewegwijzering en camerabeveiliging en onderhoudt de contacten met de gemeente en andere overheden. De VBD (en met haar alle leden die op het park gevestigd zijn) is groot voorstander van samenwerking zoals binnen de A12- corridor plaatsvindt.

A12 Corridor
De unieke locatie op het Distripark Doelwijk is gelegen aan de logistieke hotspot A12 Corridor. De gemeenten Lansingerland, Waddinxveen, Zoetermeer, Bodegraven-Reeuwijk en Zuidplas, provincie Zuid-Holland en VNO-NCW West werken samen met diverse partners en belanghebbenden samen om de A12-corridor te ontwikkelen tot een sterke logistieke hotspot, met als doel het bevorderen van het vestigingsklimaat voor nieuwe en bestaande logistieke bedrijvigheid op de korte en lange termijn. De economische kansen voor een logistieke hotspot van nationaal en internationaal niveau zijn groot. De A12-corridor heeft binnen een uur een bereik van 9 miljoen consumenten. Het bereik naar deze grote hoeveelheid klanten en het grote arbeidspotentieel in deze regio maken deze locatie uitermate geschikt voor logistieke bedrijven die zich richten op de distributie in en vanuit de Randstad.

Oppervlakte
Perceel: circa 24.513 m²

Totaal: 16.821 m² als volgt onderverdeeld:
- warehouse: circa 14.750 m²
- kantoorruimte: circa 941 m², waarvan circa 440 m² gelegen op de begane grond en circa 501 m² op de verdieping;
- mezzanine: circa 1.130 m²
Parkeren kan op de circa 188 rondom het pand gelegen parkeerplaatsen

Technische specificaties
Warehouse:
- hoofddraagconstructie betonconstructie;
- isolatie en dakbedekking FM class 1 keuring, isolatie RC=4,7 K/W gevel en RC=6,3 K/W dak;
- brandveiligheidsysteem ESFR sprinklersysteem conform wet- en regelgeving NEN;
- betonnen vloer bedrijfshal 50 kN/m², puntbelasting 90Kn, expeditieruimte 25Kn/m²;
- vlakheid vloeren bedrijfshal conform richtlijn klasse 3 – NEN2747 (zeer vlak);
- laaddocks hydraulische docklevelers (60 Kn), elektrisch bedienbaar;
- 15 loadingdocks geïsoleerd met stootbumpers en wielbegeleiding;
- bedrijfshal conform richtlijn klasse 2 – NEN2747;
- overheaddeuren 2 overheaddeuren elektrisch bedienbaar;
- duurzaamheidsklasse BREEAM excellent;
- verlichting voorzien van LED lichtlijnen op basis van stellingen, gemiddelde verlichtingssterkte van 200 Lux;
- verlichting geschakeld middels bewegingsmelders in gangpaden.

Kantoorruimte:
- duurzaamheidsklasse BREEAM excellent;
- kantoren 2 aparte kantoorgedeeltes, 2 verdiepingen;
- verwarming VRF klimaat systeem;
- verlichting BREEAM excellent conform NEN-EN 12464-1:2019 Verlichting d.m.v. LED inbouwarmaturen in systeemplafonds. - - Gemiddelde verlichtingssterkte over een taakgebied van 500 Lux. Verlichting geschakeld middels bewegingsmelders;
- voorzieningen werkplek kabelgoten ten behoeve van elektra, data, telefoon en internet.

Mezzanine:
- betonnen mezzanine vloer vloerbelasting - 5 kN/m² (gelijkwaardig);
- afmetingen 12 meter diep, 95 meter breed;
- daglicht voorzien van ramen;
- valbeveiliging voorzien van stalen hek;
- voorzien van kantelhek.

Buitenterrein:
- verharding onderheide laadkuil, betonklinkers en H-klinkers;
- omheining volledig afgesloten buitenterrein;
- ontsluiting 1 personenentree, 1 vrachtwagenentree, 1 gecombineerd;
- parkeerplaatsen mogelijkheid tot 188 parkeerplaatsen;
- elektrische laadpalen 1 laadpaal per 10 parkeerplaatsen.

Huurprijs
Op aanvraag.

Huurtermijn
10 jaar met aansluitende huurperiode van 5 jaar.

Oplevering
Naar verwachting Q4 2024.

Voorschot servicekosten
Nader overeen te komen.

Huurgarantie
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan