Resultaten laden ...

Van Heemstraweg 123 C

18 - 94 m2 bedrijfsruimte te huur in Druten

Kenmerken

Huurprijs € 90 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen Druten

Praktijk ruimte 4 Westerpoort experience

Praktijkruimte te huur op prachtige centrale locatie tussen Druten en Leeuwen met het mooiste uitzicht mogelijk.

Praktijkruimte bestaat uit een gemeenschappelijke wachtkamer van 18m2 en 3 aparte praktijkruimtes incl airco met een totale oppervlakte van 64 m2.

Tevens mogelijkheid om kantoor 3 erbij te betrekken zodat er in totaal 94m2 beschikbaar is.

Algemene ruimtes, kantine, pantry’s, vergader en presentatieruimtes aanwezig. Alles met volledig beheer en totale ontzorging voor u.

De Westerpoort

In de blikvanger van Druten “ Westerpoort”, met een fantastisch uitzicht naar het groene hart van Maas en Waal, is een uniek concept Westerpoort Experience, sterk in verbinden gerealiseerd.  Dit concept biedt starters en gevestigde ondernemers de kans om zich te verbinden en succesvol te ondernemen.  
Met de realisatie van dit concept is dit opvallende, stadse,  gebouw  gerestyled  tot een gebouw dat hiermee de uitstraling heeft gekregen zoals dat eigenlijk bij de bouw bedoeld is geweest. Een professionele zakelijke uitstraling, Inspirerend en innovatief. Nergens in de regio is een vergelijk met  “Westerpoort” te vinden. De locatie zal zeker inspirerend werken op iedereen die in dit gebouw mag werken.

De ligging is uniek op de grens tussen de gemeenten Druten en West Maas en Waal. De bereikbaar door aansluiting op zowel de A15, A73 en A50 is optimaal. Naast het gebouw is een bushalte gesitueerd waar vandaan bussen rijden met bestemmingen Nijmegen, Den Bosch en Tiel en vv. Al deze drie bestemmingen hebben ook nog eens op de eindbestemming een treinstation waarmee de bereikbaarheid van “Westerpoort” totaal is.

Westerpoort Experience sterk in verbinden

Binnen het concept van Westerpoort Experience zijn 23 ‘lichte’ facilitaire kantoor/internet/health-based ruimten van 15m2 tot 400m2 gerealiseerd . Daarnaast zijn er presentatie- c.q. trainingsruimten van 45-90m2, vergaderruimte, wachtruimte gecreëerd in een open structuur. De ruimten zijn uitermate geschikt voor starters én voor al gevestigde ondernemingen. Zij omvatten een pakket aan voorzieningen, zoals internet, centrale kopieer- en printmogelijkheden, gebruik van vergaderen presentatieruimten, een lunchruimte, een fitnessruimte en een ontvangstbalie. De bijzondere presentatie c.q. trainingsruimte met alle voorzieningen voor workshops, events, trainingen en (product) presentaties maken het concept totaal en volledig. “Westerpoort” heeft een eigen parkeerplaats, eigen professioneel beheer en promotie geschiedt gezamenlijk.