Resultaten laden ...

Veilingweg 2 a

795 - 1.595 m2 bedrijfsruimte te huur in Zaltbommel

Kenmerken

Huurprijs € 65 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen Oostzijde
Bedrijventerrein De Wildeman (Veilingweg)

Locatie
Gesitueerd op een zeer strategische locatie in het hart van Nederland op steenworp afstand van de A2, het NS-treinstation Zaltbommel en het sfeervolle monumentale stadshart van Zaltbommel. Een betere locatie kunt u zich eigenlijk niet wensen. Zaltbommel heeft zich in de afgelopen jaren zeer sterk ontwikkeld, met name door de unieke ligging aan de twee slagaders van de Nederlandse economie, zijnde de A2 (Amsterdam-Utrecht-'s-Hertogenbosch-Maastricht) en kruispunt A15 (Rotterdam-Arnhem-Nijmegen-Duitsland). Zaltbommel is hiermee een aantrekkelijke locatie voor zowel lokale, regionale alsook internationale bedrijven. Het onderhavige bedrijfsgebouw is gelegen op het snijpunt van de vier belangrijkste bedrijventerreinen in Zaltbommel: De Wildeman, De Ooijk, De Veilingweg en Van Voordenpark. Het direct aangrenzend gelegen bedrijvenpark De Wildeman heeft reeds diverse prijzen gewonnen, waaronder de prijs voor Het Beste Bedrijventerrein (categorie Sociaal).

Object
Dit logistieke bedrijfsgebouw uit 2012, van in totaal circa 5.600 m², is het ideale distributiecentrum voor ondernemingen op zoek naar logistieke ruimten vanaf 800 m². Het gebouw bestaat uit drie separate magazijnruimten, alsmede op de verdieping gelegen kantoor- en showroomruimten. De vrije werkbare hoogte van circa 9,20 meter, de vrije overspanning van circa 17,50 m en de laad- en loszone annex VAL ruimte met vier (gemeenschappelijke) laad- en losdeuren met levelers van circa 575 m², maken het gebouw tot een goed toegankelijk en werkbaar logistieke ruimte.

De navolgende segmenten zijn momenteel voor de verhuur beschikbaar:
* Hal B - groot circa 800 m² (kleur roze)
* Hal C - groot circa 795 m² (kleur groen)
* Laad/Los/VAL - groot circa 575 m² (kleur grijs) - dit betreft een gedeelde ruimte.

Opleveringsniveau
- Monolithisch afgewerkte gewapende betonvloer.
- Een overhead(buiten)deur op maaiveld.
- Vier elektrisch bedienbare overhead(buiten)deuren gelegen aan de laad- en loskuil.
- Vier dockshelters met elektrische levelers met stootbumpers en wieldwingers.
- Brandmeldinstallatie.
- Centrale verwarming/ventilatie.
- Vrije hoogte circa 9,20 m.
- Vrij overspanning circa 17,50 m.
- Indien gewenst kunnen de reeds aanwezige stellingen in de diverse ruimten blijven staan (prijs in nader overleg af te stemmen).

Parkeren
Op het omliggende buitenterrein is in voldoende mate parkeer- en rangeerruimte aanwezig.