Resultaten laden ...

Vennestraat 20

347 m2 bedrijfsruimte te koop in Lisse

Kenmerken

Status Onder optie
Prijs € 495.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Dever
Bedrijventerrein Dever

ALGEMENE INFORMATIE
Het betreft hier een hoogwaardig afgebouwde, multifunctionele bedrijfsunit aan de Vennestraat 20 te Lisse. Gelegen op Businesspark Dever aan de goed bereikbare Vennestraat aan de zuidzijde van Lisse. Centraal gelegen in de Duin- en Bollenstreek met een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen N207 en N208 welke aansluiten op de A4 en de A44.

OPPERVLAKTEN
Circa 150m² BEDRIJFSRUIMTE begane grond.
Circa 47m² ENTRESOL
Circa 150m² KANTOORRUIMTE 1e verdieping.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Lisse
Sectie : B
Nummer : 3251 gedeeltelijk

VOORZIENINGEN
Op de begane grond bevind zich een entree met een toilet. Tevens bevindt zich hier de trap naar de eerste verdieping en een deur naar de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte op de begane grond is voorzien van een elektrisch bedienbare geïsoleerde overheaddeur met loopdeur, LED verlichting, verwarming middels heater, krachtstroom, entresolvloer, buitenkraan en buitenverlichting. De kantoorruimte op de verdieping is voorzien van een laminaatvloer, systeemplafond met LED-verlichting, lichtkoepel, 3 kantoorvertrekken, pantry, CV-combiketel, airconditioning, kabelgoten voorzien van kabel 6-bekabeling, mechanische ventilatie. Aan de voorzijde van het gebouw zijn er 3 eigen parkeerplaatsen en ruimte voor laden en lossen. Het object is voorzien van zonnepanelen (5000 kwh) en het geheel is voorzien van een alarminstallatie.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven tot en met categorie 3.2, bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever en is op korte termijn mogelijk.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 495.000,00 k.k. excl. btw.

INTERESSE?
Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u na bezichtiging interesse heeft in dit pand dan kunt u ons een koopvoorstel doen toekomen. Dit voorstel dient te voldoen aan de volgende criteria:
- Omschrijving wie u bent en wat u doet.
- Bieding en gewenste overdrachtsdatum.
- Aanvullende informatie, zoals uw website en Kvk nummer, is altijd welkom.

BIJZONDERHEDEN
- Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
- Er is geen NEN2580 meetrapport aanwezig. Verkoper, danwel Mens Makelaars aanvaarden geen aansprakelijkheid voor afwijkingen in de opgegeven maten cq. plattegrond. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te controleren.
- Mocht er door bemiddeling van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u als koper ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.
- Als makelaar zijn wij verplicht om in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financiering Terrorisme (Wwft) een cliëntonderzoek uit te voeren.
- De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.