Resultaten laden ...

Venrayseweg 0 ong

2.160 m2 bedrijfsruimte te huur in Venlo

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Blerick-Centrum

Nog 1 unit beschikbaar!

Ruimte specificatie per unit:
- Kantoor gelegen op de begane grond en verdieping, (124 - 190 m2)
- Mezzanine ca. 430 m2
- Bedrijfsruimte ca. 2.160 m2

Kenmerken:
- 4 docks - 2 docks extra voorbereid
- Overheaddeur
- Halkoeling mogelijk
- Optie tot inbouw koelcellen

Opmerkingen
- Ruime mogelijkheden aan parkeergelegenheid
- Units zijn onderdeel van object 3821
- Mogelijkheid tot uitbreiding kantoor op mezzanine
- Koppelen van meerdere units
- Huurderspecifieke wensen (b.v. inzake foodprocessing)

Gebruik:
Het huurobject zal uitsluitend worden bestemd om te worden gebruikt als ruimte voor inslag, opslag, verpakking, overslag, bewerken en/of verwerken van sierteelt, vers- en foodproducten. Cash & Carry verkoop activiteiten zijn niet toegestaan op deze locatie.

Financieel:
- Huurprijs is op aanvraag.
- Jaarlijkse verhoging op basis van consumentenprijsindex.
- Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.

Algemene informatie Fresh Park Venlo:
Fresh Park Venlo is een 130 hectare groot Food businesspark met een ongekende clustering van food-bedrijven, -producten, en logistieke ervaring. Fresh Park Venlo is thuisbasis van zo’n 100 food-bedrijven en toeleveranciers. Gelegen midden in een van de grootste agro-food productie gebieden van Nederland. De gehele fresh/food supply chain is aanwezig: handelsbedrijven, service-providers, verwerkings- en verpakkings bedrijven, warehousers, logistieke dienstverleners, transporteurs en verpakkingsbedrijven. Daarnaast zijn er bedrijven die ondersteunende diensten verlenen. Of het nu groenten en fruit, zuivel, vlees, vis of sierteelt zijn, dit kan allemaal via de foodhub Fresh Park Venlo. Al deze bedrijvigheid worden uitgevoerd in meer dan 300.000 m2 geconditioneerde bedrijfsruimtes.

Logistiek Hotspot:
Fresh Park Venlo heeft een logistiek strategische ligging tussen de (im-export) havens van Rotterdam/Antwerpen en de Duits-Europese markt. Deze unieke locatie is middels een aantal terminals, tri-modaal ontsloten (weg, water, spoor). Dit maakt duurzame aanvoer van producten mogelijk. Snelle en betrouwbare distributie doorlooptijden naar de achterliggende markt zijn vanuit Fresh Park Venlo een gegeven.

Hoogveste BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.